Argeșul a scăpat printre degete victoria în derby-ul cu CS Mioveni. Ionuț Badea: „Avem o mentalitate păguboasă de a apăra ceva. Cele două puncte ar fi contat enorm”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 11:34 Campionat

Derby-ul Argeșului a avut un nou episod în care rezultatul partidei a fost stabilit în ultimele minute de joc. Campionii FC Argeș a fost pe punctul de a câștiga după ce a deschis scorul în minutul 81, însă CS Mioveni a reușit egalarea în minutul 90, menținându-și, astfel, avansul de trei puncte în clasamentul Ligii 2 față de rivala județeană.

După un meci destul de neatrăgător din punct de vedere al spectaculozității, în care ocaziile de gol au fost rare, Argeșul a deschis scorul la o fază care nu anunța nimic. Tofan a aruncat lung de la margine, din dreapta, iar Răzvan Matiș (81) a înscris din 6 metri la prima bară. Câteva minute mai târziu, a venit însă așezarea cu capul a lui Măzărache și șutul din voleu al lui Raul Costin (90) de la 14 metri, care avea să îl bată de Ducan și să stabilească rezultatul final, o remiză între cele două echipe din Liga 2 ale județului Argeș.

Ionuț Badea: „Meciul a fost la mâna noastră în multe momente”

La finalul partidei desfășurate duminică după amiază, Ionuț Badea, antrenorul Argeșului, s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu au reușit să se impună și să ia toate punctele puse în joc. Badea crede în continuare în promovare.

„Din păcate, astăzi am luat doar un punct, chiar dacă meciul a fost la mâna noastră în multe momente. Deși am avut situații bune în treimea adversă, nu am putut să fructificăm oportunitățile, neavând finalitate în ceea ce numim noi această fază de posesie. Este un moment de analiză, de lucru în continuare. Discuția pe care am avut-o astăzi cu jucătorii a fost legată de mentalitatea păguboasă de a apăra ceva, în condițiile în care acel ceva a fost făcut încercând să dominăm partida atacând. Am fost privați de două puncte ce ar fi contat enorm la aspectul moral și ne-ar fi dat altă încredere pentru partidele vitoare. Nu vorbesc despre obiectiv, vorbesc despre fiecare meci în parte. În momentul în care am sosit aici și am conștientizat ceea ce este aici, atunci am putut schimba ceva și am făcut lucrurile să funcționeze. Sper ca publicul care a venit azi la stadion să vină în mod constant, e dreptul suporterilor să viseze și m-aș bucura ca la finalul campionatului să fim pe una dintre cele trei poziții ce îți pot da șansa să fii în Liga 1”, a spus Ionuț Badea la finalul întâlnirii desfășurate pe arena „Nicolae Dobrin”.

Cu 35 de puncte acumulate în 22 de meciuri desfășurate în 23 de etape, Campionii FC Arges se situează pe locul 5, la 12 puncte în spatele liderului UTA și la trei de a doua clasată CS Mioveni. În runda viitoare, Argeșul joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Rezumatul meciului Campionii FC Argeș – CS Mioveni 1-1:

Foto: Gabriela NEACȘU / Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 11:34 Campionat
Pe aceeași temă