Antrenorul Afumațiului a văzut de pe margine o echipa UTA comunicativă, dar nu în sensul bun al cuvântului: „Nu se punea problema rezultatului nici 11 contra 11”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 15:57 Campionat
Antrenorul Afumațiului a văzut de pe margine o echipa UTA comunicativă, dar nu în sensul bun al cuvântului:**

Optimismul antrenorului celor de la CS Afumați a fost acoperit de faptele jucătorilor săi în meciul de astăzi cu UTA, din etapa a 7-a a Ligii 2. Ilfovenii nu au avut mari probleme cu o echipă UTA cu probleme de atitudine, dincolo de cele fotbalistice care se evidențează mai nou, etapă de etapă, în fiecare compartiment. A fost 2-0 pentru CS Afumați, grupare care a înscris runda trecută, la Satu Mare, primele două goluri în acest sezon, iar acum o umilește și pe „Bătrâna Doamnă”.

La finalul partidei, Vasile Neagu a spus o parte dintre impresiile trăite de pe margine vis-a-vis de acest meci. „Cred că s-a adeverit tot ce am declarat înainte de acest meci. Echipa mea nu m-a surprins deloc, fiindcă, așa cum am mai spus, a jucat un fotbal frumos și în etapele în care nu am adunat puncte. Din fericire, am început să și marcăm și legăm și victoriile. Astăzi, ca și exprimare în teren a combatantelor și număr de ocazii, nu se punea problema rezultatului. Nici măcar 11 contra 11 și spun asta, fiindcă UTA nu a avut niciun șut periculos pe spațiul porții noastre nici până la eliminarea lui Ciucă. Ceea ce am observat la arădeni a fost faptul că sunt destul comunicativi, dar nu în sensul bun al cuvântului. Au existat multe reproșuri între ei, așa că e destul de lucru pentru noul antrenor, căruia îi urez baftă pe mai departe”, a declarat antrenorul „galben-albaștrilor” pentru Sport Arad.

CS Afumați a deschis scorul cu UTA în minutul 52, prin Ștefan Vasile, și l-a majorat prin Vasile Nicolae, în al treilea minut de prelungiri. Arădenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 65, după eliminarea de la faultul din postura de ultim apărător a lui Mădălin Ciucă.

Dacă după fața arătată azi Neagu nu o vede pe „Bătrâna Doamnă” terminând în Top 6, își exprimă speranța ca „roș-albii” să-și revină. „Pentru tradiția și suporterii ei, UTA merită să se bată pentru primele locuri și să promoveze. Va fi un drum foarte greu, dar nu imposibil de parcurs de Adrian Falub, un antrenor echilibrat și experimentat. Cât despre noi, echipele mai mici, încercăm să jucăm un fotbal și să beneficiem de respectul cluburilor mai mari”, a adăugat tehnicianul ilfovenilor.

Afumațiul e la al doilea succes consecutiv în campionat și încă la același scor (2-0) și, acumulând 7 puncte, a părăsit zona retrogradabilă. aflându-se acum pe locul 15. În etapa viitoare joacă în deplasare, la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă