„A fost circ! Nici pe maidan, când eram mic, nu am avut asemenea teren”. Laurențiu Roșu tună după ce CS Mioveni a pierdut la Miroslava

Marius ANGHEL 25 Mar. 2018, 17:20 Campionat

CS Mioveni continuă pasa proastă pe care o traversează în 2018. Sâmbătă, argeșenii au pierdut la Știința Miroslava, scor 0-1. Antrenorul Laurențiu Roșu a declarat că arbitrii nu ar fi trebuit să dea drumul la meci pe un astfel de teren, declarând că „a fost circ, nu spectacol”.

„Mingea nu sărea, iar arbitrul a spus la începutul meciului că terenul este regulamentar. Eu nu știu cât de regulamentar a fost, dacă mingea nu sărea. E adevărat, ambele echipe au jucat pe același teren, dar echipa gazdă s-a adaptat mai bine și a profitat de situația asta. Noi avem jucători tehnici, care intră mai mult în combinații. Vrem să facem altceva, dar nu am putut să ne facem jocul, pentru că nu ni s-a permis din cauza terenului. Într-un fotbal profesionist, nu avem voie să jucăm pe un asemenea teren. Le-am spus asta și arbitrilor, la început. El a declarat că va da drumul la joc, pentru că terenul este regulamentar. Era riscul ca jucătorii să se accidenteze. Nu poți oferi spectacol oamenilor care vin aici. A fost circ aici, nu a fost spectacol. Nici pe maidan, când eram mic, aici, la Iași, unde am crescut, nu am avut asemenea teren. Dar asta e situația, acesta e fotbalul. Meciul s-a jucat, rezultatul e cel produs pe teren. Am pierdut trei puncte. Ne dorim mai mult, vrem să urcăm în clasament, dar vedeți ce se întâmplă, nu reușim să acumulăm puncte din diferite motive. Dacă se juca pe un teren normal, altfel s-ar fi prezentat situația”, a declarat Laurențiu Roșu.

După acest rezultat obținut cu Știința Miroslava, CS Mivoeni e pe locul 8, cu 31 de puncte. În intermediară, va juca miercuri, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu UTA Arad, fosta echipă antrenată de Laurențiu Roșu.

În 2018, CS Mioveni a înregistrat, pe teren, două îngrângeri, 1-2 cu Pandurii și 0-1 cu Știința, și un egal, 1-1 cu ASU Poli. La „masa verde” a câștigat jocul cu Olimpia.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 25 Mar. 2018, 17:20 Campionat
Pe aceeași temă