11 meciuri fără gol primit! Cu un goalkeeper imperial, Chindia a remizat la Sibiu, 0-0, în fața a 5.000 de spectatori

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 15:50 Campionat

Chindia n-a avut o evoluție solidă pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, dar a plecat de la Sibiu cu un punct important, după un joc în care a părut preocupată mai degrabă să se apere decât să atace. Iar Iustin Popescu a făcut minuni între buturi, intervenind salvator în fața lui Rusu (32) și mai ales Lupu (58), portarul oltean conducând Târgoviștea spre o bornă neverosimilă, unsprezece meciuri oficiale consecutive fără gol primit. Iar atunci când Popescu a gafat și a scăpat mingea, Ispas (63) și Martac (67) au fost pe fază și au îndepărtat pericolul.

În meciul în fața fostului lider, Chindia a contat în ofensivă doar în finalul primei reprize, Liviu Mihai trimițând mult pe lângă dintr-o poziție bună. S-a terminat 0-0, o remiză care avantajează Chindia, formație care, în mod normal, n-ar avea voie să rateze podiumul la sfârșitul sezonului.

De remarcat că jocul de la Sibiu a fost urmărit din tribune de 5.000 de spectatori, printre care și o micuță, dar inimoasă galerie de la Târgoviște.

În clasament, Dunărea Călărași e lider cu 35 de puncte, Hermannstadt a picat pe 2, cu 34 de puncte, iar Chindia stă liniștită pe 3, cu 31 de puncte. Miercuri, de la ora 14:00, echipa din Târgoviște primește, pe „Eugen Popescu2, vizita celor de la Balotești.

„Am obținut un punct foarte greu, în fața unei echipe bune. Apărarea a funcționat bine, suntem o echipă și ne ajutăm unii pe alții. Mi-a plăcut că s-a jucat într-o atmosferă civilizată, nu ne-a înjurat nimeni, nu s-a vorbit urât. Bravo acestor suporteri, inclusiv alor noștri, că știu să își încurajeze favoriții”, a spus Iustin Popescu, portarul Chindiei.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: fb FC Hermannstadt

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 15:50 Campionat
Pe aceeași temă