Yasin Hamed a trecut de la Sepsi la Csikszereda. E al patrulea transfer al echipei din Miercurea Ciuc

Aflată în cantonament în Cipru, FK Csikszereda a mai perfectat un transfer în această iarnă, al patrulea. Cu echipa antrenată de Valentin Suciu a semnat Yasin Hamed (20 de ani), un mijlocaș care din ianuarie 2018 a fost la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

După atacantul Marvin Schieb (23 de ani, ex ASU Politehnica Timișoara), mijlocașul Salvatore Marrone (18 ani, ex Dunărea Călărași) și fundașul grec Christos Intzidis (27 de ani, ex Kalamata), echipa din Miercurea Ciuc a mai semnat cu un jucător. În partea a doua a testului cu FK Cukaricki (scor 1-1) a fost utilizat și Yasin Hamed, iar, după acest meci, FK Csikszereda a ajuns la un acord cu mijlocașul româno-sudanez pentru un contract valabil până la finalul sezonului în curs.

Născut la Salonta și crescut la juniorii cluburilor Liberty Salonta, LPS Bihorul și ASA Târgu Mureș, mijlocașul a evoluat apoi la seniori la ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj II și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. La echipa covăsneană a jucat în acest sezon în doar patru partide de Liga 1, după ce în campionatul trecut era utilizat în 27 de meciuri, însă în doar șapte a intrat ca titular. Toamna trecută, Hamed a debutat la naționala Sudanului.

Yasin Hamed a semnat contractul cu FK Csikszereda în prezența lui Eugen Pîrvulescu, noul conducător al echipei din Miercurea Ciuc, cel care în primele etape din acest sezon era președinte la Dunărea Călărași.

Cum a anunțat echipa din Miercurea Ciuc transferul lui Yasin Hamed:

„Újabb játékossal erÅ‘sített az FK Csíkszereda második ligás csapata.

A 20 éves Yasin Hamed nagyszalontai születésű román-szudáni állampolgár és a Sepsi OSK-tól érkezett kölcsönben. A fiatal tehetséges középpályás a szezon végéig írt alá. Pályafutását a Liberty Szalonta csapatában kezdte, majd a Marosvásárhelyi ASA, a Pandurii Tg. Jiu és a Kolozsvári CFR következett, legutóbb a Sepsi OSK keretének volt tagja. Tavaly Å‘sszel válogatott szinten is bemutatkozott, az Afrikai Nemzetek Kupájának selejtezÅ‘jében a szudániakat erÅ‘sítette.

Yasin Hamed tegnapelÅ‘tt csatlakozott az FK Csíkszereda Cipruson edzÅ‘táborozó csapatához, tegnap a Cukaricki ellen már kapott is lehetÅ‘séget Valentin Suciu vezetÅ‘edzÅ‘tÅ‘l, aki nagy reményeket fűz a fiatal játékoshoz. Isten hozott és sok sikert!”

FK Csikszereda se află din data de 24 ianuarie în cantonament în Cipru.

Pe aceeași temă