Un fundaș grec crescut de PAOK, noua achiziție a echipei FK Csikszereda

FK Csikszereda a perfectat astăzi, 22 ianuarie, al treilea transfer din această iarnă. Echipa din Miercurea Ciuc a semnat un contract valabil pe o jumătate de an, până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire, cu fundașul grec Christos Intzidis (27 de ani).

După atacantul Marvin Schieb (23 de ani) și mijlocașul Salvatore Marrone (18 ani), aduși de la ASU Politehnica Timișoara, respectiv Dunărea Călărași, FK Csikszereda a ajuns la un acord de transfer și cu Christos Intzidis. Acesta este un fundaș grec de 27 de ani, împliniți pe 9 ianuarie, care ultima dată a jucat la echipa Kalamata, ultima clasată din liga a treia din țara sa natală.

Originar din Salonic, Intzidis a început fotbalul la PAOK, pentru care a și evoluat în cinci meciuri la echipa de seniori. Ulterior, a fost împrumutat în prima ligă din Grecia la Platanias și Levadiakos, iar în vara lui 2014 a ajuns în Cipru, la Apollon Limassol, pentru care a fost rezervă în opt meciuri. Ulterior a revenit în Grecia, unde a jucat în Liga 3 pentru formații ca Olympiakos Volos, Aris Salonic, Panegialios și Aiginiakos. Anul trecut a evoluat în cinci meciuri pentru Palanga, echipă de primă ligă din Lituania, și în zece jocuri pentru Kalamata.

Așa a anunțat echipa din Miercurea Ciuc achiziționarea lui Christos Intzidis:

„A Szalonikiben született 27 éves Christos Intzidis már megérkezett Csíkszeredába.

A PAOK csapatánál nevelkedett labdarúgó a görög Szuper Ligában is megfordult, de játszott Cipruson is az első ligában, majd görög másod és harmadosztályú csapatoknál, ezt követően Ausztráliába igazolt. A South Melbourne csapatától a litván első osztályba vezetett az útja, tavaly augusztusban pedig hazatért Görögországba és a PS Kalamata volt a legutóbbi alakulat, ahol megfordult.

Az FK Csíkszereda csapatához fél évre szerzÅ‘dött le, de hosszabbítási lehetÅ‘séggel.”

FK Csikszereda pleacă vineri, 24 ianuarie, în cantonament în Cipru, acolo unde va disputa și șase meciuri amicale.

Foto: FK Csikszereda

Pe aceeași temă