Un nou transfer defensiv pentru CS Mioveni. Roșu anunță și alte veniri: „Se negociază”

CS Mioveni a realizat al treilea transfer în această iarnă după ce până acum îi adusese pe fundașul central Florin Ilie și mijlocașul central Alexandru Neagu, ambii de la ASA Târg Mureș. Cea mai nouă achiziție este fundașul Robert Gherghe (21 de ani), care ultima dată a evoluat la Metaloglobus.

Robert Cristian Gherghe e originar din Slatina, până la finalul acestui sezon este considerat jucător Under 21, iar cu CS Mioveni a semnat un contract valabil pe doi ani. În cariera sa a evoluat pentru FC Olt Slatina, Inter Olt Slatina, FC Voluntari 2 și Metaloglobus București. Cu acest din urmă club a reușit promovarea în Liga 2, iar în acest sezon a jucat în doar trei meciuri, cu ASU Poli, Foresta și Luceafărul.

Gherghe, fost component al naționalei Under 19, a fost folosit de Laurențiu Roșu în centrul defensivei, alături de Gugu, în a doua repriză a amicalului de sâmbătă cu Unirea Bascov (scor 3-1).

Antrenorul Mioveniului anunță noi achiziții, în special în atac. „Mai avem nevoie însă de unul sau doi jucători de atac, pentru că ar fi bine să vină pentru concurență. Din câte știu eu, se negociază cu unii jucători și rămâne de văzut dacă se vor concretiza aceste discuții. Ultimul venit, Gherghe, este un tânăr care s-a antrenat foarte bine până acum, și la amical a evoluat bine. Aștept să dea randament și în următoarele meciuri și sper că ne va ajuta în retur. Avem nevoie de tineri talentați, care corespund cerințelor pentru a forma un lot competitiv”, a declarat Laurențiu Roșu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă