Turris a făcut a cincea achiziție pentru Liga 2, un fost junior al Stelei sau al lui Dinamo

Marius ANGHEL 27 Jun. 2019, 13:24 Bursa transferurilor
Turris a făcut a cincea achiziție pentru Liga 2,** un fost junior al Stelei sau al lui Dinamo

Nou-promovata Turris Turnu Măgurele este una dintre cele mai hotărâte echipe care vor evolua în noul sezon al Ligii 2 când vine vorba de achiziții. Formația care îl are antrenor pe Erik Lincar a perfectat al cincilea transfer. Cel mai nou jucător care a semnat cu formația din județul Teleorman este Alexandru Mitracu (18 ani).

Ultima dată fost la CS Tunari, echipă care s-a clasat pe locul 6 în seria de Liga 3 din care a promovat Rapid, a 2-a, mijlocașul originar din București a început fotbalul la Steaua, iar apoi a trecut pe la Dimsoft București, Concordia Chiajna sau Dinamo, acesta din urmă anunțând în 2017, prin vocea lui Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, că l-a vândut, alături de Deniz Giafer, celor de la Benfica Lisabona. Acest „transfer” rămâne însă un mister, cert fiind faptul că Mitracu nu a mai continuat la Dinamo, ci a ajuns la Tunari.

La 17 ani, pe când era legitimat la Dinamo, Mitracu a fost utilizat 15 minute într-un meci al echipei under 19, în înfrângerea cu 0-2 în fața celor de la Lokomotiva Zagreb U19, la București, în competiția UEFA Youth League, sezonul 2017/2018.

Acum, noua sa echipă, Turris, îi face o prezentare amatoricească, la fel ca în cazul celorlalți jucători achiziționați. Postul pe care evoluează sau perioada transferului sunt detalii care nu sunt importante pentru clubul nou-promovat în Liga 2.

„Bun venit Alex!
Alexandru Mitracu, născut la 30 August 2000, a evoluat la FC Dinamo București, Academia Regal Sport, FC Steaua București, CS Concordia Chiajna, CS Tunari”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook.

Până acum, Turris a mai semnat cu portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia) și Silviu Pană (27 de ani) și fundașul Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

 

Marius ANGHEL 27 Jun. 2019, 13:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă