Marius Alexe, noua achiziție a Argeșului! Fostul dinamovist a semnat cu echipa lui Nicolae Dică

Nicole Dică a reușit să perfecteze încă un transfer la echipa pe care o manageriază și, totodată, antrenează. Campionii FC Argeș a obținut, astăzi, semnătura lui Marius Alexe (29 de ani), atacant format de Dinamo și care ultima dată a evoluat la Concordia Chiajna, în sezonul trecut al Ligii 1.

După ce săptămâna trecută a bătut palma cu fundașul francez Kevin Moihedja (23 de ani), ultima dată fost la Luceafărul Oradea, și cu mijlocașul Andrei Prepeliță (33 de ani), jucător care se pregătea sub comanda lui Nicolae Dică de aproape două luni de zile, gruparea Argeșeană a reușit în această săptămână să-l achiziționeze și pe Marius Alexe. Atacantul bucureștean a semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual, cu drept de prelungire.

Cine este Marius Alexe, noua achiziție a echipei Campionii FC Argeș

Marius Alexe a fost format de Dinamo, club unde a și debutat în Liga 1. Ulterior, a fost împrumutat la Astra, a revenit la Dinamo, unde a devenit jucător de bază în perioada 2009-2013. Astfel a ajuns să fie împrumutat în Italia, în Seria A, la Sassuolo, pentru ca apoi, după o scurtă perioadă, să revină în „Ștefan cel Mare”. Ulterior, în 2015, a fost achiziționat de turcii de la Karabukspor, iar apoi a mai trecut pe la Podbrezova (Slovacia), Aris Limassol (Cipru), s-a întors la Karabukspor, iar în sezonul trecut a ajuns la Concordia Chiajna, pentru care a evoluat în opt meciuri.

Din vară, după ce Concordia a retrogradat în Liga 2, Alexe a devenit jucător liber de contract, iar acum a semnat cu Campionii FC Argeș.

În cariera sa a avut selecții la naționalele U17, U19, U21, iar la prima reprezentativă are opt meciuri, fără gol marcat.

„După aducerea lui Andrei Prepeliță, clubul nostru a mai transferat astăzi încă un fotbalist cu mare experiență. FC Argeș a ajuns la un acord cu Marius Alexe care a semnat cu gruparea din Trivale un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a evoluat în sezonul trecut la Concordia Chiajna, însă s-a consacrat ca fotbalist la Dinamo București. În România a evoluat în 169 de partide pentru FC Ploiești, Dinamo București și Concordia Chiajna, reușind să marcheze pentru acestea 44 de goluri. După plecarea din România, Marius Alexe a evoluat și în campionatul Italiei, Turciei, Slovaciei și Ciprului.

Clubul FC Argeș îi transmite lui Marius Alexe tradiționalul „Bun venit!” și îi urează evoluții cât mai bune și goluri multe în tricoul alb-violet”, sună comunicatul de prezentare al lui Marius Alexe la echipa piteșteană.

Campionii FC Argeș joacă duminică, de la ora 15:30, pe teren propriu, cu Rapid, în etapa a 7-a a Ligii 2. Echipa se află pe locul 5, cu 12 puncte.

Pe aceeași temă