Stoican s-a decis în privința unuia dintre jucătorii pe care îi are în teste. FCSB a anunțat oficial împrumutul mijlocașului la Petrolul

FCSB a anunțat oficial, luni, că s-a despărțit de Filipe Teixeira, mijlocaș care, în ciuda vârstei de 38 de ani, este ofertat de Rapid. Mai mult decât atât, vicecampioana României a confirmat și plecările lui Gabriel Simion (21 de ani) și Ianis Stoica (16 ani), jucători care au revenit la club după ce în prima parte a sezonului fuseseră împrumutați la Dunărea Călărași, echipă care a retrogradat în Liga 2.

Contractul lui Teixeira cu FCSB a ajuns la final, iar portughezul a devenit liber de contract, în timp ce Simion va fi împrumutat la Astra, iar Stoica la Petrolul. Acesta din urmă se și află în cantonament la Poiana Brașov cu formația ploieșteană care, inițial, îl anunța în probe. Se pare însă că antrenorul Flavius Stoican s-a decis în privința sa și îl va păstra în lot pentru noul sezon al Ligii 2, în ciuda vârstei foarte fragede.

„FCSB anunță încheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a cărui înțelegere s-a expirat la data de 30 iunie 2019.

Mijlocașul portughez în vârstă de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciați jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri și 4 pase de gol în tricoul roș-albastru.

Clubul nostru îi mulțumește lui Filipe pentru contribuția avută și îi urează mult succes în continuare!

În altă ordine de idei, jucătorii Gabriel Simion și Ianis Stoica au fost împrumutați pentru sezonul 2019-2020 la AFC Astra Giurgiu, respectiv FC Petrolul Ploiești”, se arată în comunicatul emis de club.

Teixeira e dorit de Rapid

Teixeira se află pe lista Rapidului, după cum ProSport a anunțat în exclusivitate. În ultima perioadă, negocierile dintre cele două părți au intrat în impas, după cum a spus antrenorul echipei giuleștene, Daniel Pancu.

„Nu cred că Teixeira mai vine, nu am mai primit nicio veste. Nu știu dacă vrea să mai joace. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere, dar asta nu înseamnă că nu sunt și alți jucători de valoare”, a spus Pancu, după amicalul cu Concordia Chiajna, câștigat cu 1-0.

În această vară, FCSB s-a mai despărțit de Romario Benzar, Raul Rusescu, Florentin Matei și Junior Morais. Nici Adrian Stoian nu va continua la FCSB, dar pentru moment nu și-a găsit echipă.

Foto: Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă