Srdic s-a înțeles cu FC Olt: „Rămâne să punem totul pe hârtie”

Srdic s-a înțeles cu FC Olt:**

Atacantul de origine sârbă Alexander Srdic, ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru Săgeata Năvodari, este așteptat în aceste zile la Slatina. Oficialii clubului FC Olt s-au înțeles în mare parte asupra datelor contractuale.

„Alexander Srdic trebuie să ajungă cel mai probabil mâine (nr. red. – azi) la Slatina, să semneze contractul. Ne-am înțeles asupra datelor contractuale, rămâne să punem totul pe hârtie, așa cum ne-am înțeles”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

„Vârful” de 22 de ani, Alexander Srdic, ar fi ultima noutate în lotul celor de la FC Olt. Pe postul de atacant, în cadrul divizionarei secunde slătinene se mai află Bobi Verdeș și Marius Curtuiuș.

În stagiunea de toamnă, tehnicianul Dan Oprescu l-a mai utilizat, în ofensivă, pe mijlocașul lateral Ștefan Blănaru, care este golgheterul echipei, cu patru „reușite”.

Nuno Claro și Anghelina fac astăzi vizita medicală

În altă ordine de idei, goalkeeper-ul celor de la FC Olt, Nuno Claro, nu a putut efectua vizita medicală odată cu lotul, din cauza unei răceli. Portarul divizionarei secunde va susține, miercuri, controlul medical periodic obligatoriu.

De asemenea, nou-venitul în lotul grupării din Slatina, Marian Anghelina, va efectua și el vizita medicală. Cei doi sunt programați la prima oră a dimineții, la Policlinica Sportivă Craiova.

Ceilalți componenți ai lotului au trecut cu brio testele medicale, cu toții fiind apți de joc. Slătinenii vor continua pregătirea în localitate până pe data de 21 ianuarie, când este programată plecarea în cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă