SCM Pitești s-a întărit cu un atacant de la CSM Râmnicu Vâlcea. Nicolae Dică este mulțumit de alegerea făcută: „Este jucătorul pe care îl doream”

SCM Pitești a perfectat astăzi cel de-al doilea transfer din această iarnă. După mijlocașul Cosmin Căpățînă de la FCM Alexandria, conducerea grupării din Trivale a ajuns la un acord cu atacantul Constantin Adrian Stoica (24 ani), fotbalist care în prima parte a sezonului a evoluat în Liga 2 la CSM Râmnicu Vâlcea, formație care a anunțat în această iarnă că nu-și va mai continua activitatea și în retur din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Noua achiziție a piteștenilor a semnat un contract valabil pe un an și jumătate.

Costin Stoica s-a născut pe 25 august 1992 la Ploiești, iar în cariera sa a mai evoluat la Petrolul Ploiești, Metalul Reșița sau FC Caransebeș. În prima parte a acestui sezon competițional, Stoica a evoluat doar de 6 ori pentru echipa din Zăvoi, în special în partea a doua a campionatului, după ce a revenit după o accidentare. 

Costin Stoica este cel de-al doilea jucător adus de Nicolae Dică în această iarnă după mijlocașul Cosmin Căpățînă de la FCM Alexandria. Prin noul transfer, tehnicianul alb-violeților și-a dorit să creeze concurență și în compartimentul ofensiv.

Nicolae Dică este mulțumit de alegerea făcută: „Este jucătorul pe care îl doream. Are experiență la liga a doua. Prin venirea lui acum avem concurență în atac. Sper să se integreze cât mai curând în angrenajul echipei și să ne ajute în acest retur de campionat, dar și în sezonul viitor. Concurența este benefică la orice echipă pentru că duce la progres. Prin venirea lui cred că acesta este ultimul transfer pe care îl facem în această iarnă.”

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Pe aceeași temă