Ilie Stan are cinci noi achiziții în lot. Cine sunt jucătorii care tocmai au semnat cu SCM Gloria Buzău

Ultimul amical al SCM Gloria Buzău înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, victoria cu 1-0 cu Unirea Slobozia, l-a făcut pe antrenorul Ilie Stan să se decidă în privința ultimelor nouătăți pe care le avea în lot. Astfel, echipa buzoiană a perfectat alte cinci transferuri, după ce anterior făcuseră patru.

După Călin Toma (ex Ripensia), Mihai Savin (ex Turris Oltul), Iulian Roșu (ex Sportul Snagov) și Marian Chică Roșă (ex FC Botoșani 2), SCM Gloria Buzău se va baza în partea a doua a sezonului și pe noile achiziții Bogdan Gavrilă, Constantin Stoica, Călin Tudose, David Stăiculescu și Cristian Andrei. Trupa antrenată de Ilie Stan ajunge, astfel, la nouă transferuri făcute în această iarnă.

Bogdan Cătălin Gavrilă (28 ani, primul din stânga), mijlocaș, vine de la Petrolul Ploiești, echipă care a renunțat în această iarnă la serviciile sale. La prahoveni a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 11 meciuri și a înscris un gol. În cariera sa a mai jucat pentru Chindia, Oțelul, Dinamo, Ethnikos Achna (Cipru), CSM Poli Iași și Valletta (Malta).

Adrian Constantin Stoica (27 ani, în mijloc) este un atacant ploieștean, format de Petrolul și care ultima dată a jucat la Sportul Snagov. În prima parte a sezonului a fost căpitanul și golgheterul echipei ilfovene, cu șase goluri marcate în 19 meciuri. În cariera sa a mai jucat pentru Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Caransebeș, SCM Argeș, Academica Clinceni, Ripensia Timișoara și Sportul Snagov.

Călin Mihai Tudose (20 ani, primul din dreapta) e un fundaș originar din Bolintin-Deal și vine la formația din Crâng de la FCSB 2, din Liga 3.

David Andrei Stăiculescu (19 ani) este mijlocaș, vine de la FC Voluntari 2, echipă din Liga 3, iar în cariera sa a mai trecut și pe la U Craiova 2 sau ACSO Filiași.

Cristian Marian Andrei (18 ani) este un portar care ultima dată, în prima parte a acestui sezon de Liga 2, a fost legitimat la Farul, unde nu a jucat însă în niciun meci. Jucătorul aparține de FCSB, club care l-a mai împrumutat și la Academica Clinceni, echipă la care în campionatul trecut evolua în două partide.

„Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 31 ianuarie 2020, clubul a perfectat cinci noi transferuri în cadrul Ligii a 2-a la fotbal: Bogdan Cătălin Gavrilă, Constantin Adrian Stoica, Călin Mihai Tudose, David Andrei Stăiculescu și Cristian Marian Andrei.
Conducerea SCM Gloria Buzău le urează celor cinci bun venit în marea familie a fotbalului buzoian și le dorește mult succes!”
, a anunțat conducerea clubului din Buzău într-un comunicat.

Altfel, SCM Gloria Buzău va efectua în perioada 2 – 14 februarie, un stagiu de pregătire în Antalya, în lotul echipei conduse de Ilie Stan urmând să fie 25 de jucători.

n.r. – În fotografie apar pozele de prezentare cu Gavrilă, Stoica și Tudose. Cu ceilalți doi jucători, Stăiculescu și Andrei, SCM Gloria nu a postat fotografii de prezentare.

Pe aceeași temă