Raymond Lukacs merge în Ungaria să se bată la promovare: „În câteva minute am încheiat totul”

Raymond Lukacs merge în Ungaria să se bată la promovare:**

FC Bihor s-a despărțit în această iarnă de unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut în ultimele sezoane. Raymond Lukacs a acceptat să-și reziliere amiabil contractul cu gruparea orădeană, renunțând totodată și la cele trei salarii pe care nu și le primise în 2014.

Atacantul a luat această decizie și pentru că se afla în ultimele șase luni de contract cu FC Bihor și dorea să dea de acum curs ofertei primite din Ungaria de la echipa FC MezÅ‘kövesd. Formația din Liga a 2-a din țara vecină iernează pe locul 3 în clasament la finalul turului, cu un punct mai puțin față de primele două clasate ce promovează, și are ca obiectiv accederea în prima ligă.

„La ultimele două jocuri am fost urmărit de președintele și antrenorul echipei maghiare, care au venit să mă vadă, iar în această iarnă am bătut palma. Sunt mulțumit de condițiile de acolo, care sunt foarte bune. Practic în câteva minute am încheiat totul”, a declarat Lukacs pentru ebihoreanul.ro.

Raymond Lukacs s-a putut transfera la FC MezÅ‘kövesd și pentru că are și cetățenie maghiară. În Liga a II-a din Ungaria pot evolua doar jucători autohtoni, în urma unei măsuri pe care federația maghiară de fotbal a luat-o pentru a dezvolta fotbalul din țara vecină.

„Am analizat prestația în joc a lui Raymond din toamnă și, având în vedere că el avea un salariu foarte mare, am convenit să reziliem înțelegerea pe cale amiabilă cu el”, a spus președintele clubului orădean, Viorel Nemeș, despărțirea de Lukacs.

Pe aceeași temă