Rareș Deta, primul jucător care pleacă în această iarnă de la UTA. Fundașul are mari șanse să ajungă la un club din Liga 3 cu pretenții la promovare

Rareș Deta, primul jucător care pleacă în această iarnă de la UTA.** Fundașul are mari șanse să ajungă la un club din Liga 3 cu pretenții la promovare

UTA a intrat în vacanță, jucătorii și antrenorii, pentru că șefii clubului continuă să rămână pe baricade și să se ocupe de situația jucătorilor care nu mai sunt doriți în lot sau de achiziții care să aibă calitatea de a evolua și în Liga 1, așa cum a solicitat Laszlo Balint.

Dacă la capitolul achiziții, Soufiane Jebari, fost mijlocaș la FK Csikszereda, e primul jucător adus pentru partea a doua a sezonului, la plecări îl putem consemna pe Rareș Deta. Fundașul de 19 ani nu a jucat niciun minut în campionat și va fi cedat sub formă de împrumut cel mai probabil la CSM Slatina, scrie Sport Arad.

„Deta și-a manifestat intenția de a pleca și mi-am dat acordul”, a confirmat Laszlo Balint, care a solicitat conducerii în mod expres un mijlocaș central și un fundaș central.

În vara trecută, Rareș Deta a fost dorit de CSM Slatina, acolo unde ar putea ajunge acum. Echipa din Olt se află pe locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, la egalitate cu liderul Progresul Spartac.

Pe aceeași temă