Pogacsics și Sorian au fost împrumutați la Săgeata!

Pogacsics și Sorian** au fost împrumutați la Săgeata!

Gruparea Săgeata Năvodari a transferat miercuri patru jucători, portarul Krisztian Pogacsics, mijlocașul Alexandru Sorian, fundașul David Nadales Lopez și atacantul Sașa Popin, transmite corespondentul Mediafax.

„Am reușit să îi împrumutăm pentru un an de la Liberty Salonta pe portarul Krisztian Pogacsics și mijlocașul Alexandru Ioan Sorian. Fundașul David Nadales Lopez a semant pentru următorii trei ani, iar atacantul Sașa Popin pentru doi ani. Sunt jucători care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Suntem foarte mulțumiți de toate transferurile pe care le-am făcut până acum, nu ne-am fi gândit la începutul campionatului că după primele cinci etape vom fi neînvinși și vom avea cinci puncte, mai ales că au fost și două deplasări consecutive. Sunt mândru de jucătorii care au venit la Săgeata. 99 la sută am încheiat campania de achiziții”, a declarat managerul grupării constănțene, Aurelian Băbuțan.

David Nadales Lopez este un fundaș spaniol în vârstă de 27 de ani care a evoluat ultima dată la CD Sarinena (Secunda Division B), iar sârbul Sașa Popin (23 ani) a jucat ultima dată la Pandurii Târgu Jiu. Cu excepția lui David Lopez, care nu a primit cartea verde, toți ceilalți pot fi folosiți încă din etapa a IV-a a Ligii I, când Săgeata Năvodari va întâlni pe teren propriu pe ACS Poli Timișoara.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă