SCM Zalău se întărește înaintea noului sezon de Liga 3. A transferat un mijlocaș cu peste 100 de meciuri în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2021, 15:57 Liga 3
SCM Zalău se întărește înaintea noului sezon de Liga 3. A transferat un mijlocaș cu peste 100 de meciuri în Liga 2

Din dorința de a nu mai rata promovarea în Liga 2 și sezonul următor, SCM Zalău încearcă în această perioadă, până la startul noului sezon de Liga 3, să își întărească lotul. Primul venit, care a și fost prezentat oficial, este mijlocașul Alexandru Sorian (30 de ani), care a evoluat ultima dată la CSC Sânmartin.

Alexandru Sorian, mijlocaș cu peste 100 de meciuri în Liga 2, transferat de SCM Zalău 

Venirea lui Sorian va aduce la SCM Zalău un plus de experiență. Mijlocașul are peste 100 de meciuri în Liga 2, adunate din experiențele de la UTA și FC Bihor Oradea. Alexandru Sorian are și câteva meciuri în Liga 1, pentru Săgeata Năvodari, în 2013. A și reușit să marcheze un gol în prima divizie.

Stagiunea trecută, la CSC Sânmartin, Alexandru Sorian a evoluat în 18 meciuri și a înscris de șase ori.

Contractul dintre fotbalist și SCM Zalău a fost semnat pe o perioadă de doi ani.

Bun venit, Alexandru Sorian

Sport Club Municipal Zalău anunță transferul mijlocașului Alexandru Sorian, legitimat ultima dată la CSC Sânmartin.

Născut la Oradea la 5 ianuarie 1991, jucator cu peste 100 de prezente in liga a II-a, si jumatate de sezon in Liga I, Sorian a semnat în cursul zilei de azi un contract cu echipa noastră valabil 2 sezoane, ce va intra în vigoare începând cu 1 iulie.

Alexandru Sorian a mai evoluat în carieră la Liberty Salonta, Bihor Oradea, Săgeata Năvodari, UTA Arad, Luceafărul Oradea, Metalurgistul Cugir și CSC Sânmartin.

În sezonul precedent, mijlocașul de 30 de ani a fost cel mai bun jucător al formației bihorene, evoluând în fiecare din cele 18 partide disputate, fiind totodată și golgheterul echipei din Sânmartin, cu 6 reușite.

Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre”, a anunțat clubul pe pagina de Facebook, Sport Club Municipal Zalău.

George Zima: ”Avem nevoie de jucători noi in fiecare compartiment”

SCM Zalău ar putea să aducă și alți jucători cu experiență în această vară. Potrivit antrenorului George Zima, chiar dacă în mare parte vrea să se bazeze pe lotul de sezonul trecut, se are în vedere aducerea unor fotbaliști care să ridice valoarea lotului.

Ar fi ideal să reuşim să ţinem cât mai mulţi jucători din lotul actual pentru a avea baza pe care îmi doresc să construiesc echipa şi să aducem doar jucători care vin cu un plus de valoare în angrenajul gândit de mine.

Avem nevoie de jucători noi in fiecare compartiment, exceptând postul de portar, iar găsirea juctorilor eligibili pentru regula under este primordială. Pentru sezonul următor, sută la sută ne dorim promovarea”, a spus antrenorul George Zima, citat de Sportul Sălăjean.

SCM Zalău a ratat promovarea în Liga 2, după ce a pierdut barajul decisiv cu Unirea Dej. La Dej, în tur, scorul a fost egal, 0-0, iar returul de la Zalău s-a terminat la egalitate, 1-1. Mihai Onicaș deschisese scorul pentru SCM Zalău în minutul 60, dar echipa din Dej a egalat în minutele adiționale, 90+6, prin Marius Cătinean.

 Foto: Sport Club Municipal Zalău

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2021, 15:57 Liga 3
Pe aceeași temă