Crişul Sântandrei atacă accederea în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 cu jucători cu mare experiență! A adus un portar plecat din Liga 2 și un mijlocaș cu peste 100 de prezențe în divizia secundă

Răzvan STÎNGĂ 07 Feb. 2024, 18:39 Liga 3
Crişul Sântandrei atacă accederea în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 cu jucători cu mare experiență! A adus un portar plecat din Liga 2 și un mijlocaș cu peste 100 de prezențe în divizia secundă

Crişul Sântandrei are de tras pentru a prinde play-off-ul în Seria 10 din Liga 3. Deși va relua campionatul de pe locul 4, are doar un punct avans față de ocupanta locului 6 de exemplu, CSM Victoria Carei.

Liderul clasamentului este SCM Zalău, care are 15 puncte peste Crişul Sântandrei.

Crişul Sântandrei, achiziții importante: Iulian Anca-Trip și Alexandru Sorian

Din acest motiv, conducerea a decis să facă achiziții importante, să întărească lotul cu jucători care au meciuri și experiență importantă în Liga 2. Așa se face că antrenorul George Ghiț i-a primit sub comandă pe portarul Iulian Anca-Trip (28 de ani, ultima dată la Unirea Dej) și pe mijlocașul Alexandru Sorian (33 de ani, ultima dată la FC Bihor Oradea).

Achiziții importante pentru Crişul Sântandrei, amândoi având peste 100 de meciuri fiecare în Liga 2. De altfel, Iulian Anca-Trip a venit chiar din divizia secundă, el apărând poarta Unirii Dej în prima parte a acestui sezon, dar unde a prins doar patru meciuri.

Iulian Anca-Trip a sosit de la Unirea Dej

În trecut, Anca-Trip a mai jucat pentru Olimpia Satu Mare, Sportul Snagov, Viitorul Pandurii, Metaloglobus, Aerostar Bacău sau Universitatea Cluj.

Bine ai venit, Iulian Anca-Trip!

Începând din această pauză competițională, Iulian a ales să facă parte din proiectul nostru, iar experiența și profesionalismul lui ne va fi de folos, cu certitudine!

Anca-Trip nu mai are nevoie de nici cea mai mică prezentare, iar pe această cale îi dorim bun-venit și cât mai multe realizări la formația noastră!

Mult succes, Iulian!”, l-a prezentat clubul din Liga 3 pe Anca-Trip.

Alexandru Sorian, ultima dată la FC Bihor Oradea

De partea cealaltă, Alexandru Sorian a fost sub contract cu liderul Seriei 10 din Liga 3 până de curând, iar în carieră a mai jucat pentru Săgeata Năvodari, CSC Sânmartin sau Luceafărul Oradea. El are și nouă meciuri și un gol în prima ligă, pe vremea în care era legitimat la Săgeata Năvodari.

Bine ai venit, Alex Sorian!

Suntem încântați să vă prezentăm faptul că Alex a decis să se alăture proiectului nostru, iar pe această cale îi dorim să aibă parte de cât mai multe realizări în tricoul formației noastre

Sorian, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, va purta tricoul cu nr 10, iar experiența și clar-viziunea acestuia va fi un atuu puternic al angrenajului nostru, condus de dl George Ghiț.

Mult succes, Alex!”, a fost prezentat Sorian.

Crişul Sântandrei, un amical de când a reluat pregătirile

Iulian Anca-Trip a apucat să joace deja pentru Crişul Sântandrei, în primul meci amical al iernii, contra CS Oșorhei (Liga 4 Bihor), în care echipa sa s-a impus cu 4-1.

Referitor la situația din Liga 3, Crişul Sântandrei va relua campionatul de pe locul 4 în Seria 10, cu 21 de puncte, la egalitate cu locul 5, CSM Sighetu Marmaţiei, și numai un punct peste locul 6, CSM Victoria Carei.

Crişul Sântandrei este la două puncte de locul 3, Lotus Băile Felix,și o despart opt puncte de locul 2, CSM Olimpia Satu Mare. Liderul Seriei 10 din Liga 3 este SCM Zalău, care are 36 de puncte.

Clubul din Sântandrei a ajuns la 21 de puncte în urma a șase victorii, trei remize și șase eșecuri în 15 meciuri, având 23 de goluri marcate și 15 primite.

Ioan Hora și Cristian Oros, foști campioni ai României, în lotul echipei Crişul Sântandrei 

Câțiva dintre cei mai cunoscuți jucători din lotul echipei sunt Ioan Hora (atacant, 35 de ani, ex CFR Cluj, FCSB sau Pandurii, campion al României cu ardelenii) și Cristian Oros (fundaș, 39 de ani, ex Rapid, Sepsi, Astra sau FC Brașov, campion al României cu fosta echipă din Giurgiu).

Foto: Crișul Sântandrei, Sebastian Tătaru (Mediafax Foto), Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-victorie-in-amicalul-cu-gilortul-targu-carbunesti-19299037

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-multe-plecari-si-doar-o-venire-19299004

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-ataca-promovarea-in-liga-2-19298992

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-a-mai-programat-un-amical-csm-alexandria-va-intalni-o-echipa-din-liga-3-inaintea-meciului-cu-steaua-19298985

https://liga2.prosport.ro/liga-3/emanuel-baba-ayine-ajunge-la-csc-selimbar-19298972

Răzvan STÎNGĂ 07 Feb. 2024, 18:39 Liga 3
Pe aceeași temă