Pierdere importantă pentru CS Mioveni în lupta pentru promovare. Daniel Celea a semnat cu Sepsi OSK

CS Mioveni pierde un jucător important pentru partea a doua a sezonului, una în care va lupta pentru a se menține cel puțin pe locul 2 promovabil direct, acolo unde se situează acum. Fundașul Daniel Celea (24 de ani) a semnat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Clubul din Sfântu Gheorghe a anunțat, joi, achiziționarea lui Daniel Celea. Acesta a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate cu covăsnenii de la Sepsi OSK.

„Sepsi OSK a realizat un nou transfer. Clubul nostru a ajuns la un acord și cu fundașul central Daniel Marinel Celea, care ultima oară a jucat pentru CS Mioveni, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Pandurii Târgu Jiu și UTA Arad. Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate cu clubul nostru.
Îi urăm bun venit și mult succes!”
, a anunțat Sepsi OSK.

Ajuns la CS Mioveni în vara lui 2018, de la Pandurii, Daniel Celea s-a impus rapid în echipa argeșeană. În sezonul trecut de Liga 2 a avut 31 de apariții, în doar un meci nefiind titular, în restul fiind integralist, și a marcat un gol, iar în cel actual a fost utilizat în 17 partide, în 16 începând din primul minut, fără să fie înlocuit.

Jucătorul originar din Braloștița, sat din județul Dolj, a mai evoluat în cariera sa pentru ACSO Filiași, Sporting Roșiori, Pandurii și UTA.

Pe aceeași temă