Opt juniori au trecut testele la selecția organizată de SCM Pitești

Opt juniori au trecut testele la selecția organizată de SCM Pitești

SCM Pitești a organizat, vineri și sâmbătă, o selecție la fotbal pentru copiii născuți în anii 1999 și 2000. Cele două trialuri care au avut loc la stadionul „Nicolae Dobrin” au fost coordonate de antrenorul Augustin Eduard și au avut ca scop completarea grupelor care din toamnă vor evolua pentru echipa orașului în Campionatul Național de Juniori Republicani A și B.

La cele două trialuri au asistat atât conducerea SCM Pitești, cât și Iordan Eftimie, noul tehnician al echipei din Trivale. An­trenorul Augustin Eduard a fost mulțumit de cei pe care i-a oprit în urma acestor trialuri, însă așteaptă și alți jucători.

„La cele două selecții au participat peste 40 de copii din Pitești, dar și din zonele limitrofe. Am oprit opt juniori, dintre care șase jucători de câmp și doi portari. Selecția va continua și în această săptămână pentru că mai sunt copii argeșeni din alte orașe care nu au putut veni la Pitești în acest weekend. Vrem să punem pe picioare Centrul de Copii și Juniori și ne dorim să aducem grupele de Juniori A și B la un nivel ridicat. Mulți dintre copiii talentați din județ care joacă la alte cluburi și-au manifestat dorința de a veni la SCM Pitești pentru că echipa a promovat în liga secundă, iar condițiile de pregătire pe care le oferim sunt foarte bune. Nu se percepe niciun fel de taxă, se asigură echipament sportiv și competiție. Cei opt copii pe care i-am oprit au calități fizice și tehnice foarte bune. Sunt bine pregătiți, pentru că au jucat la CS Mioveni, LPS Pitești și Școala Dani Coman. Oamenii din Pitești trebuie să înțeleagă faptul că nu căutăm jucători de pe stradă, ci fotbaliști care au deja un bagaj de cunoștințe pe care l-au acumulat la echipele la care au jucat. Vom vedea care este situația  juridică a celor pe care i-am oprit iar cei pe care vom reuși să îi legitimăm, vor evolua din toamnă la echipele de juniori A și B ale SCM Pitești”, a spus coordonatorul acestei selecții.

SCM Pitești a promovat în Liga 2 la finalul acestui sezon al Ligii 3, Seria 3, acolo unde nu a avut adversar.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Pe aceeași temă