OFICIAL | Nicolae Dică s-a despărțit de SCM Pitești. Cifrele impresionante bifate de antrenor la echipa argeșeană

OFICIAL | Nicolae Dică s-a despărțit de SCM Pitești.** Cifrele impresionante bifate de antrenor la echipa argeșeană

E oficial! Echipa SCM Pitești a rămas fără antrenorul care a condus-o în ultimul sezon și jumătate și care în acest campionat a promovat-o la pas în Liga 2 fără să piardă un meci. Conducerea clubului argeșean a anunțat că Nicolae Dică (37 de ani) și-a reziliat contractul cu SCM și îi urează lui și staffului său tehnic mult succes în noul proiect.

Nicolae Dică va prelua pe FCSB, vicecampioana României, însă nu va fi în acte antrenor principal, fiindcă nu are licența UEFA PRO necesară pentru Liga 1. Antrenor principal va fi Viorel Tănase.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

SCM Pitești a ajuns în cursul zilei de astăzi la un acord cu antrenorul Nicolae Dică pentru rezilierea contractului pe care acesta îl avea cu echipa noastră. Clubul nostru îi mulțumește lui Nicolae Dică pentru munca și eforturile depuse în ultimul an și jumătate în care a reușit promovarea în liga secundă. SCM Pitești îi urează acestuia și staff-ului său mult succes în viitorul proiect!”, e mesajul postat pe pagina de facebook a SCM Pitești.

SCM Pitești a fost preluată de Nicolae Dică în luna decembrie a anului 2015 și a promovat în Liga 2 din Seria a 3-a a Ligii 3 fără să piardă vreun meci în acest sezon.

Echipa argeșeană a înregistrat în cele 28 de meciuri disputate în 30 de etape 22 de victorii și 6 egaluri. Alb-violeții au cel mai bun atac din toată Liga 3, 72 de goluri, cât și cea mai bună apărare, 15 goluri încasate. Și punctajul obținut e cel mai mare dintre cele cinci campioane ale Ligii 2, 72 de puncte având strânse.

Pe aceeași temă