O nouă mutare în conducerea FC Argeș! Piteștenii au director executiv. „Îmi propun să promovăm cât mai repede în Liga 1”

O nouă mutare în conducerea FC Argeș!** Piteștenii au director executiv.

FC Argeș mută pe toate planurile în această vară, înaintea noului sezon al Ligii 2 în care și-a propus să lupte pentru promovare. După ce l-a instalat manager general pe Nicolae Dică, iar apoi echipa a fost cesionată de primărie către Asociația Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș, structură de drept privat înființată în această vară la propunerea autorităților locale, pentru a avea drept de promovare, astăzi, alb-violeții și-au numit și un director executiv.

Bogdan Stoica (38 de ani) a fost numit, astăzi, în funcția de director executiv și se va ocupa strict de partea sportivă a echipei piteștene. Stoica are o experiență de 14 ani ca jucător și de trei ani ca manager sportiv.

„Clubul FC Argeș îi urează lui Bogdan Stoica tradiționalul „Bine ai venit” și îi dorește rezultate cât mai bune cu echipa noastră”, a anunțat gruparea piteșteană.

„Este o postură care mă onorează, dar care mă și obligă foarte mult în același timp. Îmi propun să promovăm cât mai repede în Liga 1 și să-i facem fericiți pe toți suporterii și susținătorii echipei FC Argeș. Ne va aștepta un sezon greu, cel mai greu al ligii secunde. Sunt multe echipe cu nume care și-au anunțat deja intențiile de a ataca promovarea. Cred că lupta se va da între Petrolul, „U” Cluj, Rapid, UTA, Gloria Buzău și FC Argeș. Suporterii piteșteni trebuie să aibă răbdare și încredere în echipă și în stafful tehnic. Îi asigur încă de pe acum că vom face tot posibilul și tot ce ține de noi să reușim promovarea în Liga 1 la finalul sezonului”, a declarat Bogdan Stoica.  

Noul director executiv al grupării din Trivale a făcut junioratul la FC Argeș, iar ca senior a evoluat ca fundaș central, fundaș dreapta, mijlocaș defensiv la Dacia Pitești, Aro Câmpulung, Dacia Mioveni, CS Mioveni și CS Turnu Severin.

Ca fotbalist, Stoica are un palmares de 181 de meciuri în Liga 2 și 9 goluri, respectiv 14 jocuri și 1 gol în Liga 1. S-a retras din activitatea fotbalistică în 2016, de la CS Mioveni, după care, timp de trei sezoane, a ocupat funcția de manager sportiv chiar la gruparea galben-verde.

 

Pe aceeași temă