Noul FC Argeș ia încă un jucător de la CS Mioveni. Piteștenii au ajuns la nouă achiziții, patru dintre ele de la rivala din județ. „Am mai jucat la FC Argeș înainte”

Noul FC Argeș a perfectat, miercuri, cel de-al nouălea transfer din această perioadă precompetițională. Nou-promovata piteșteană s-a înțeles cu fundașul central Bogdan Vișa pe o perioadă de un sezon competițional, cu drept de prelungire. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani, care măsoară 1,87 metri, a evoluat în sezonul trecut la CS Mioveni, club de care s-a despărțit de curând.

În cariera sa, fotbalistul originar din Sibiu a mai evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt Slatina, FC Argeș, CSMS Iași și Gaz Metan Mediaș.

Prin venirea sa, alb-violeții și-au întărit compartimentul defensiv, acolo unde va face cuplu în axul central al defensivei cu Mihai Deaconescu sau George Cotigă.

Noua achiziție a piteștenilor are ambiții mari cu gruparea din Trivale. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la FC Argeș. Cunosc jucătorii, antrenorul și sunt convins că vom face o treabă bună împreună. Eu am mai jucat la FC Argeș înainte de desființarea echipei și sunt foarte bucuros că s-a cumpărat brandul. Îmi doresc să facem un campionat cât mai bun și să terminăm pe o poziție cât mai sus. Am mai lucrat cu nea Dan (n.r. – Iordan Eftimie). Este un antrenor bun, care m-a dorit. Este foarte important când ești dorit de antrenor la echipă. Colegii m-au primit foarte bine și nu voi avea probleme de adaptare. Cel mai bun randament îl dau pe postul de fundaș central, însă pot juca și pe stânga, dar și pe dreapta”, a spus Vișa, care e alături de lotul de jucători în cantonamentul de la Govora.

Bogdan Vișa e la CS Mioveni din februarie 2016. În ultimul sezon a evoluat pentru argeșeni în 17 meciuri, dintre care 15 ca titular.

Vișa e al patrulea jucător pe care SCM Pitești îl ia în această vară de la rivala județeană CS Mioveni, după Popescu, Popa și Nilă.

Celelalte achiziții ale echipei piteștene sunt: portarul Octavian Popescu (ex CS Mioveni), fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov) și Cătălin Toriște (ex Metalurgistul Cugir, dat împrumutat de la Viitorul Constanța), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Academica Clinceni, dar împrumutat de la Viitorul Constanța), Costinel Tofan (ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal „Dani Coman”, ultima dată tot la SCM Pitești) și atacantul Andrei Nilă (ex CS Mioveni).

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Pe aceeași temă