Argeșul și-a luat un francez care a jucat și în sezonul trecut în Liga 2. Dică: „Este un fotbalist interesant, care mi-a plăcut și care nu a cerut un salariu mare”

Renunțarea la Bogdan Vișa după gafele comise în derby-ul cu CS Mioveni a lăsat un loc liber în defensiva Argeșului. Astfel, echipa antrenată de Nicolae Dică a căutat în ultimele zile ale perioadei de transferuri un jucător pe care să-l transfere. A apelat în cele din urmă la un fotbalist liber de contract cu care a semnat miercuri seară și l-a prezentat joi după-amiază.

Fundașul francez Kevin Moihedja (23 de ani) revine în fotbalul românesc după ce din vară, după încheierea sezonului trecut, n-a mai continuat cu Luceafărul Oradea, retrasă in extremis din Liga 2 pentru a-i face loc în noul campionat celeilalte echipe conduse din urmbră de Nicolae Sarcină, Energeticianul, redenumită apoi Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Jucătorul care în ediția trecută a fost utilizat în 22 de meciuri de bihoreni, în 21 ca titular, a semnat acum cu formația din Trivale un contract până la finalul sezonului.

„Clubul FC Argeș a perfectat miercuri seară încă un transfer și a ajuns la 15 jucători aduși în această vară. Echipa din Trivale a ajuns la un acord cu francezul Kevin Moihedja care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire. Noul jucător al piteștenilor este născut pe 29 februarie 1996, în insulele Comore și evoluează ca fundaș stânga.

Kevin nu este la prima experiență în România, el jucând în sezonul 2018-2019 la Luceafărul Oradea. Pentru clubul ardelean, Moihedja a evoluat în 22 de partide. În cariera sa, fotbalistul de culoare a mai trecut pe la echipe precum La Flèche RC, Saint-Étienne II și Le Mans II.

Clubul FC Argeș îi urează lui Kevin Moihedja tradiționalul „Bine ai venit!” și îi dorește rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet”, a anunțat clubul din Pitești.

Dică: „Am mare încredere în el, dar trebuie să muncească, pentru că are potențial”

Managerul Nicolae Dică a ales să-l aducă pe Moihedja la Campionii FC Argeș pentru că e de părere că e învățat cu fotbalul din Liga 2 și nu mai are nevoie de acomodare, dar și că i se pare un jucător interesant, cu potențial.

„Este un jucător care în sezonul trecut a evoluat în majoritatea meciurilor pentru Luceafărul Oradea. Nu este la prima experință în România și nu îi mai trebuie perioadă de acomodare. Este un fotbalist interesant, care mi-a plăcut și care nu a cerut un salariu mare. Am mare încredere în el, dar trebuie să muncească, pentru că are potențial. Sper să ajute echipa cât mai mult de acum încolo. Încercăm să avem dubluri pe toate posturile și să ne întărim. De asemenea, îmi mai doresc să-l aduc și pe Prepeliță. Sper că într-o zi sau două să semneze contractul”, a spus Nicolae Dică.

Campionii FC Argeș joacă sâmbătă, de la ora 13:30, la București, cu Daco-Getica, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2. Formația piteșteană are nouă puncte acumulate după cinci jocuri și se clasează pe locul 7.

Pe aceeași temă