Ivașcă, ofertat să preia o echipă după despărțirea de Slobozia: „Le-am spus ce vreau și cam de ce e nevoie ca să promovăm”

Despărțirea din această iarnă de Unirea Slobozia nu îl va ține mult timp pe tușă pe Augustin Ivașcă. Mijlocașul de 34 de ani originar din Botoșani ar putea reveni mai aproape de casă, la începutul acestui nou an el primind o ofertă de a juca și antrena la Dorohoi. Potrivit BotoșăneniRO, jucătorul se află în vederea celor două echipe din Dorohoi, atât FCM, cât și Inter.

Patronul liderului Ligii a IV-a Botoșani Inter Dorohoi, Gheorghe Rotaru, l-a contactat deja pe fostul jucător al Unirii și i-a propus funcția de antrenor principal. „Am avut unele discuții cu cei de la Inter Dorohoi, le-am spus ce vreau și cam de ce e nevoie ca să promovăm în Liga a 3-a și a rămas să se mai gândescă. Cât privește FCM Dorohoi, nu m-a contactat nimeni de acolo, eu aș fi onorat să joc încă un an în Liga a 2-a”, a spus Ivașcă pentru sursa citată mai sus.

În cariera sa de jucător, Augustin Cătălin Ivașcă a evoluat pentru echipele: FC Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț, Cetatea Suceava, Prefabricate Modelu, Dunărea Giurgiu, Callatis Mangalia și Unirea Slobozia.

Foto: Petronel TUDOR

Pe aceeași temă