În cariera lui a jucat doar pentru Chindia, iar acum nu vrea să mai audă de club, din cauza președintelui. „A fost cea mai mare ambiție a lui ca noi să nu ajungem la Călărași”

În cariera lui a jucat doar pentru Chindia, iar acum nu vrea să mai audă de club, din cauza președintelui.**

De la lupta pentru promovare în Liga 1 a ajuns să se bucure acum de o accedere în Liga 2. Chiar dacă era unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei din defensivă, Denis Ispas (24 de ani) nu va continua cu gruparea târgovișteană în partea a doua a sezonului. Semnarea contractului ce va intra în vigoare abia din vară cu contracandidata Dunărea Călărași, după ce oferta clubului său a fost mult inferioară, a dus la trecerea lui Ispas pe tușă. Cum oferta Dunării pentru Chindiei, ca jucătorul să fie lăsat de acum la Călărași, a fost refuzată din start pentru a nu întări o contracandidată, pe fir a intrat ACS Șirineasa, lider în Seria a 4-a a Ligii 3. Echipa care evoluează pe teren propriu la Petroșani i-a propus 7.000 de euro formației târgoviștene pentru Ispas, dar și Georgian Honciu, mijlocașul golgheter aflat într-o situație asemănătoare.

Tranzacția a fost finalizată abia după ce doi jucători au renunțat la restul banilor pe care îi mai aveau de primit de la Chindia.

„Am semnat cu Șirineasa pentru o perioadă de șase luni. Am mers acolo să promovez, dar, în același timp, mă ajut și pe mine să am jocuri în picioare până în vară. Voi sta la noua echipă doar șase luni, după care voi continua drumul pe care mi l-am ales, adică la Dunărea Călărași. Pentru mine cele șase luni în care voi juca la Șirineasa nu vor fi un pas înapoi, ci chiar un pas înainte”, a spus Denis Ispas pentru DBonline.

Ispas, jucător care în toată cariera lui a evoluat doar pentru Chindia, pleacă trist de la Târgoviște. „Nu mai vreau să aud de Chindia!”, spune fundașul, care dă vina pe președintele Marcel Ghergu și ambiția sa pentru toate aceste lucruri care i s-au întâmplat în ultima perioadă. „Dacă vreți să plecați în această iarnă la Călărași trebuie să mă împușcați sau să mă omorâți pe mine”, mai spune Ispas că le-a transmis Ghergu.

„Despre Chindia nu voi mai spune nimic, deoarece oamenii de acolo sunt dușmănoși. Am plecat definitiv din acel club și doresc tot binele foștilor mei colegi. Nu mi-am mai luat niciun ban de la Chindia fiindcă am vrut să mă lase plec la Șirineasa. Nu mai vreau să aud de Chindia! Eu și George (n.r. – Honciu), ca să ajungem la Șirineasa, noul club a preluat datoriile Chindiei față de noi printr-o sumă modică. Am înțeles că vreo 7.000 de euro. Nici acum nu am înțeles Chindia de ce nu a vrut să ia dublu pe noi. Așa s-a rezumat să ia doar 7.000 de euro, iar eu consider că noi nu suntem jucători doar de șapte mii de euro. Când am văzut acest lucru m-a bufnit râsul. Și acum sunt de părere că acest fapt a fost doar o ambiție a domnului Marcel Ghergu și nimic altceva. A fost cea mai mare ambiție a lui ca noi să nu ajungem la Călărași în această iarnă. Domnul Ghergu ne-a spus în felul următor: «Dacă vreți să plecați în această iarnă la Călărași trebuie să mă împușcați sau să mă omorâți pe mine». Știu, doar atât, că pentru a ajunge noi la Călărași, domnul Ghergu a cerut 50.000 de euro. Dar, din cauza unor orgolii, noi am ajuns să plecăm doar pe 7.000 de euro. După tot ce s-a întâmplat, crede-mă că sunt fericit că nu mă mai antrenez în parc”, a mai declarat Ispas.

Denis Ispas a jucat pentru Chindia, în acest campionat, în 19 meciuri, dintre care în 17 ca titular, și nu a înscris niciun gol în acest sezon. Fundașul târgoviștean a evoluat în cariera sa doar pentru Chindia.

Pe aceeași temă