Florin Bratu a avut 23 de jucători la reunirea Concordia Chiajna. Absenții și noutățile din lotul echipei ilfovene

La o zi după ce a fost anunțat oficial ca noul antrenor principal al echipei Concordia Chiajna, Florin Bratu a condus primul antrenament din 2020 al formației ilfovene care se află pe loc retrogradabil în Liga 2 și are ca obiectiv să se menține în acest eșalon. 23 de jucători a avut Concordia la reunire, printre aceștia neregăsindu-se golgheterul acestui sezon, Alexandru Albu, în schimb s-au aflat câteva noutăți, ca Ciprian Gliga sau Stelian Cucu, dar și Andrei Marc, aflat însă sub contract cu echipa din Chiajna.

Primul antrenament al Concordiei din 2020, desfășurat sub conducerea noului antrenor Florin Bratu, s-a desfășurat pe terenul sintetic al stadionului din Chiajna, cel pe care își desfășoară meciurile din Liga 2.

Gliga și Cucu, primele transferuri?

Față de lotul care încheia prima parte a sezonului, au absentat Alexandru Albu, golgheterul echipei, care a semnat cu Academica Clinceni, Cosmin Neagu, Cristinel Matei sau Robert Riza.

Ca noutăți au fost Andrei Marc, jucător aflat sub contract cu Concordia și care n-a mai jucat după ce FCSB i-a reziliat împrumutul după doar o lună de la achiziționare, juniorul Alexandru Atomei, adus de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, Ciprian Gliga, jucător pus pe liber de Dunărea Călărași, și Stelian Cucu, ultima dată la Chindia Târgoviște, unde nu a jucat. Gliga și Cucu vor semna în zilele următoare contractul cu echipa din Chiajna și vor fi primele transferuri perfectate în această iarnă.

Programul Concordiei Chiajna pentru următoare perioadă rămâne, deocamdată, un mister. Cert este că echipa va face un stagiu de pregătire în țară și un al doilea în Turcia.

Iată jucătorii care au fost prezenți la reunirea Concordiei Chiajna:

portari: Ionel Mișu, Alexandru Greab, Alexandru Costache;
fundași: Alexandru Stănică, Nicușor Fota, Andrei Paliu, Alin Dobrosavlevici, Vlad Olteanu, Andrei Dumitraș, Andrei Marc;
mijlocași: Lucian Ion, Yanis Hamzaoui, Petre Ivanovici, Costin Ciucureanu, Cosmin Obedeanu, Andrei Tîrcoveanu, Ionuț Păun, Robert Ivan, Alexandru Atomei (junior de la Centrul de Copii și Juniori al Concordiei), Ciprian Gliga, Stelian Cucu;
atacanți: Bilal Bari, Eugen Nica.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Concordia Chiajna

Pe aceeași temă