OFICIAL | Concordia Chiajna l-a anunțat pe Florin Bratu ca noul antrenor principal al echipei: „Întreg colectivul clubului îi urează mult succes”

OFICIAL | Concordia Chiajna l-a anunțat pe Florin Bratu ca noul antrenor principal al echipei:**

Concordia Chiajna are un nou antrenor principal începând de astăzi, 8 ianuarie. Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate în urmă cu două zile, Florin Bratu este noul conducător al băncii tehnice a echipei ilfovene care în acest moment se află pe ultimul loc retrogradabil din Liga 2.

Florin Bratu (40 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea clubului Concordia Chiajna și îl va înlocuit pe Erik Lincar, cel care va reveni la Turris Oltul Turnu Măgurele.

Bratu a antrenat-o ultima dată pe Turris Oltul Turnu Măgurele, în acest sezon al Ligii 2, în etapele 10-13. La teleormăneni l-a înlocuit pe Erik Lincar, chiar antrenorul pe care îl va schimba din nou acum, și după doar patru meciuri și-a dat demisia. În cariera sa de antrenor le-a mai condus pe Dinamo II, CS Tunari (ambele din Liga 3), Dinamo (Liga 1), Aerostar Bacău (Liga 2), dar a fost și selecționarul naționalei U19 a României.

Florin Bratu are ca obiectiv să salveze Concordia Chiajna de la retrogradare.

„Bun venit, Florin Bratu!
Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost numit astăzi, 08.01.2020, antrenor principal al CS Concordia Chiajna. Prima întalnire cu „vulturii” va avea loc joi, 09.01.2020, atunci când este programată reunirea lotului.
Întreg colectivul clubului îi urează mult succes în îndeplinirea obiectivului echipei noastre și îl asigură de tot sprijinul necesar!
Bine ai venit, mister!⚽️💚🦅”
, a anunțat Concordia Chiajna, care în urmă cu două zile, prin vocea președintelui executiv Auraș Brașoveanu, infirma că Bratu va fi noul antrenor principal.

În acest sezon, Concordia i-a mai avut antrenori pe Laurențiu Diniță (etapele 1-10) și Erik Lincar (etapele 11-21, numirea făcându-se înainte de runda a 12-a, iar a 11-a a fost restanță).

În ultimele cinci etape din 2019, Concordia Chiajna nu a câștigat și a obținut doar două puncte, rezultate care au dus echipa pe locul 16 la finalul primei părți a sezonului, ultima poziție retrogradabilă. Ilfovenii au 21 de puncte strânse în 20 de meciuri, cu un punct mai puțin decât FK Csikszereda, echipa situată imediat mai sus, pe loc care asigură menținerea în Liga 2.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă