FC Zalău se întărește de la „U” Cluj

19 Jan. 2012, 19:00 Bursa transferurilor
FC Zalău se întărește de la

Iată că FC Zalău începe să se miște pe piața transferurilor. După ce s-a despărțit în această iarnă de Gabriel Crăciun și Ionuț Dănilă, gruparea de la poalele Meseșului s-a întărit cu doi jucători de la Universitatea Cluj. Este vorba de Viorel Ionașcu și Cristian Păcurar, care recent au terminat junioratul. În tur au evoluat pentru echipa secundă a „șepcilor roșii”, care ocupă locul cinci în Seria a VI-a, la două puncte în fața lui FC Zalău. Ambii jucători pot evolua atât pe postul de fundaș, cât și pe cel de mijlocaș, acolo unde FC Zalău a rămas oarecum descoperită după plecarea lui Gabriel Crăciun. Cei doi au fost împrumutați de „U” Cluj la poalele Meseșului pentru un an jumate.

Gruparea condusă de Ioan Morar i-a avut în vizor și în vară pe cei doi fotbaliști, când s-au aflat la antrenamente sub comanda lui Marius Pașca. La acea vreme ei au revenit la Universitatea, unde s-a luat decizia înființării unei echipe satelit.

VEZI DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI ZĂ‚LĂ‚UAN DESPRE CEI DOI JUNIORI AI CLUJULUI

Referitor la Marius Morar, jucător curtat de FC Zalău încă de anul trecut, fotbalistul care a evoluat ultima dată pentru Unirea Florești nu va mai ajunge la gruparea de la poalele Meseșului. Morar a ajuns la o înțelegere cu CS Zlatna, colegă de serie cu FC Zalău, dar care nu o duce prea bine în campionat, ocupând locul 16.

19 Jan. 2012, 19:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă