EXCLUSIV | Campionii FC Argeș l-a achiziționat pe Nedo Turkovic, atacantul care se despărțise de Turris Oltul

Liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, bosniacul Nedo Turkovic (30 de ani) și-a găsit rapid o nouă echipă unde să evolueze. Atacantul va continua în Liga 2, astăzi, 1 februarie, semnând un contract valabil până la vară, cu posibilitatea de prelungire, cu Campionii FC Argeș.

Ajuns la Turris Oltul în vara trecută, la începutul sezonului aflat în curs de desfășurare, Nedo Turkovic a fost utilizat la echipa din Turnu Măgurele în 12 meciuri, în șapte ca titular, timp de 668 de minute. În această perioadă, bosniacul a și marcat un gol, în victoria cu 3-0 din deplasare de la Concordia Chiajna.

Aducerea lui Albert Voinea, golgheterul Ligii 2 după 21 de etape, de la Ripensia, în schimbul sumei de 60.000 de euro, potrivit surselor Liga2.ro, l-a determinat pe Erik Lincar să renunțe la Nedo Turkovic, care acum a ajuns la Pitești și va avea șansa să joace împotriva fostei sale echipe.

„Am venit la FC Argeș pentru că atunci când am jucat contra ei cu Turris mi s-a părut că văd o echipă foarte organizată. Am plecat de la Turris, acum noua mea echipă este Argeș și sper să luptăm până la final pentru a promova în prima ligă”, a spus, pentru Liga2.ro, Nedo Turkovic.

În cariera sa, atacantul originar din Bosnia-Herțegovina a evoluat pentru Zeljeznicar, Napredak, Travnik (toate trei din Bosnia), Lovcen (Muntenegru), Akzhayik (Kazahstan), Shuvalan FK (Azerbaidjan), Olimpik Sarajevo (Bosnia), NK Brezice (Slovenia), NEROCA (India) și Qormi (Malta).

Nedo Turkovic este cel de-al doilea transfer făcut de Campionii Argeș în această iarnă, după fundașul francez de origine cameruneză Sylvain Boris Nabil Deslandes (22 de ani).

UPDATE: Ulterior știrii publicate de Liga2.ro, Campionii FC Argeș a anunțat și ea achiziționarea lui Nedo Turkovic. „Clubul FC Argeș îi spune „Bun venit!” lui Nedo Turkovic și îi dorește evoluții cât mai bune și goluri cât mai multe în tricoul alb-violet”, a scris echipa antrenată de Ionuț Badea.

Articol scris de Adrian MUJEA

Pe aceeași temă