Turris Oltul s-a despărțit de încă un atacant. Nedo Turkovic nu mai continuă cu echipa din Turnu Măgurele: „E timpul pentru o altă provocare, un nou capitol în viața mea”

Turris Oltul Turnu Măgurele a început de luni cantonamentul de la Izvorani, iar în lotul pe care Erik Lincar se bazează nu se află încă un atacant pe care echipa teleormăneană i-a avut în prima parte a sezonului. După Cristian Bud, bosniacul Nedo Turkovic (30 de ani) și-a reziliat și el contractul cu a cincea clasată din Liga 2 după 21 de etape.

Ajuns la Turris Oltul în vara trecută, la începutul sezonului aflat în curs de desfășurare, Nedo Turkovic a fost utilizat la echipa din Turnu Măgurele în 12 meciuri, în șapte ca titular, timp de 668 de minute. În această perioadă, bosniacul a și marcat un gol, în victoria cu 3-0 din deplasare de la Concordia Chiajna.

Aducerea lui Albert Voinea, golgheterul Ligii 2 după 21 de etape, de la Ripensia, în schimbul sumei de 60.000 de euro, potrivit surselor Liga2.ro, l-a scos din lot pe Nedo Turkovic, astfel că jucătorul și clubul au ajuns la un acord în privința despărțirii amiabile.

„Sunt liber de contract acum. Am reziliat înțelegerea cu Turris din motive personale, dar și pentru că am câteva oferte din Grecia și Iran, așa că aștept niște răspunsuri. De asemenea, câteva echipe din Liga a 2-a din România sunt interesate de mine. În câteva zile voi decide ce voi face mai departe”, a spus Turkovic pentru Liga2.ro.

În cariera sa, atacantul originar din Bosnia-Herțegovina a evoluat pentru Zeljeznicar, Napredak, Travnik (toate trei din Bosnia), Lovcen (Muntenegru), Akzhayik (Kazahstan), Shuvalan FK (Azerbaidjan), Olimpik Sarajevo (Bosnia), NK Brezice (Slovenia), NEROCA (India) și Qormi (Malta).

„Goodbye Turnu Măgurele!
Aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei de echipă, staffului, tuturor persoanelor care lucrează pentru Turris Turnu Măgurele și fanilor, pentru tot respectul și dragostea pe care mi-au arătat-o mereu…
E timpul pentru o altă provocare, un nou capitol în viața mea…
Mulțumesc pentru tot!!!
Prieteni pentru totdeauna…
Baftă Turnu Măgurele”
, a scris Nedo Turkovic într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tiberiu Serediuc, Samson Nwabueze, Ionuț Cioinac și Albert Voinea sunt achizițiile pe care Turris Oltul le-a făcut până acum, în această iarnă. Echipa din Turnu Măgurele susține miercuri primul amical din cantonamentul de la Izvorani, cu Steaua, iar pe 30 ianuarie are programat și un test cu Petrolul.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă