Doi dintre cei patru jucători aflați pe lista neagră la CS Mioveni au acceptat rezilierea contractelor

Doi dintre cei patru jucători aflați pe lista neagră la CS Mioveni** au acceptat rezilierea contractelor

Fundașii Ionuț Rada și Mihai Deaconescu (foto, primul din dreapta), doi dintre cei patru jucători aflați pe lista neagră a conducerii CS Mioveni după despărțirea de antrenorul Claudiu Niculescu, și-au reziliat astăzi, 21 octombrie, în mod amiabil, contractele cu gruparea argeșeană. Cei doi jucători defensivi erau accidentați, primul încă din sezonul trecut, și nu au putut evolua în ultima perioadă pentru echipa din Mioveni.

Șefii de la CS Mioveni au dat dovadă de fair-play și le-au plătit salariile jucătorilor până în luna decembrie. Ceilalți doi fotbaliști de pe lista neagră, ambii achiziționați în mandatul lui Claudiu Niculescu, Georgian Honciu și Vasile Buhăescu, încă discutau la ora prânzului rezilierea acordurilor și rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord. Toți patru nu au fost primiți la antrenamente după ce banca tehnică a fost schimbată.

Mihai Deaconescu, care a apucat până la accidentare să joace doar două meciuri pentru CS Mioveni, se va pregăti probabil de săptămâna viitoare acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, sub comanda lui Alexandru Pelici, fără a mai avea însă drept de joc până în iarnă.

Buhăescu, adus în vară, a marcat un gol în cele nouă partide disputate până acum, iar Honciu este și el mult sub așteptările conducerii, mai ales după ce la Mediaș a ratat penalty-ul din care echipa putea câștiga în minutul 90+2, iar o etapă mai târziu a fost eliminat în finalul partidei cu „U” Cluj.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă