După Niculescu, CS Mioveni vrea să dea afară și patru jucători. „S-au căutat țapi ispășitori”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 14:27 Seria 2

După despărțirea de antrenorii Claudiu Niculescu și Cornel Dobre, conducerea CS Mioveni încearcă în aceste zile să le rezilieze contractele mai multor jucători din lot. După eșecul cu CSM Râmnicu Vâlcea de sâmbătă, scor 0-1, primarul Ion Georgescu a anunțat despărțirea de staff și o parte din fotbaliști, iar în aceste zile s-a trecut la fapte.

Luni, 19 octombrie, au fost chemați la discuții patru fotbaliști, Ionuț Rada, Georgian Honciu, Mihai Deaconescu și Vasile Buhăescu, cărora conducerea le-a propus rezilierea contractelor. Cum jucătorii nu mai pot evolua la alte echipe până în iarnă, aceștia au refuzat până acum rezilierea și nu au mai fost primiți la antrenamentele conduse de Marius Stoica.

Interesant este faptul că Ionuț Rada nu a putut evolua în acest sezon, fiind accidentat de o lungă perioadă, în timp ce Deaconescu a jucat în trei meciuri, în care echipa nu a pierdut, după care a devenit indisponibil.

„Sunt afectat, nu este normal să se renunțe la jucători în mijlocul campionatului. Nu vreau să stau cu forța la echipa a doua, trebuie să găsim o soluție. Mai este o lună și jumătate până în iarnă, asta e situația, o voi lua de la capăt. Echipa a mers rău și s-au căutat țapi ispășitori, au fost găsiți patru. Hai, eu și Honciu am mai jucat, dar Rada și Deaconescu au fost accidentați. Suntem toți patru jucători aduși de Claudiu Niculescu la echipă, poate să fie o coincidență. În vară, am avut destule oferte, după un an bun la Reșița, dar am ales greșit” a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, atacantul Vasile Buhăescu.

Discuțiile dintre cei patru jucători și conducerea clubului vor continua miercuri, nefiind exclus ca lista să se mărească.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Ciprian Petcuț

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 14:27 Seria 2
Pe aceeași temă