CS Mioveni și-a prezentat cele două achiziții pentru partea a doua a sezonului. „Majoritatea echipelor au mers pe omogenitate și așa am procedat și noi”

CS Mioveni visează la promovarea în Liga 1, iar conducerea clubului a decis să meargă pe continuitate în privința transferurilor din această iarnă pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Astfel, argeșenii au perfectat doar două noi achiziții, pe care le-au prezentat oficial marți, într-o conferință de presă. E forma despre fundașii centrali Raul Hreniuc (22 de ani) și Ștefan Efros (29 de ani).

În această iarnă, CS Mioveni l-a pierdut pe Daniel Celea, care a semnat cu Sepsi OSK, iar, pe poziția sa, argeșenii au adus doi jucători, pe Raul Hreniuc și Ștefan Efros. Primul vine sub formă de împrumut de la U Craiova și s-a alăturat lotului încă din cantonamentul de la Izvorani, în timp ce al doilea e un basarabean care ultima dată a jucat la Speranța Nisporeni și care a venit la echipă de doar o zi.

„Puține echipe din partea de sus au adus mai mulți jucători în această iarnă. Majoritatea au mizat pe unul, două, trei transferuri. S-a mers pe omogenitate și așa am mers și noi, cum era și normal. Sunt și excepții, echipe unde este altă putere financiară… acolo s-au transferat 7-8 jucători”, a spus președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Antrenorul Marius Stoica a vorbit și el despre cele două noi opțiuni din defensivă. „După cum știți, în această iarnă a plecat Daniel Celea din centrul apărării. Ne-am orientat și am adus doi fundași centrași, fotbaliști de talie, așa cum eu îmi doream de mult la echipă. Pe Raul Hreniuc îl știm foarte bine. Îl știu de când juca la FC Argeș. L-am urmărit în foarte multe jocuri. Cred în el, este o opțiune și cred că ne va ajuta. Îi urez succes! Ștefan Efros este un jucător din Republica Moldova, care a cochetat și cu echipa națională. Sper să ne ajute prin rezutate, prin experiența competițională, pentru că este un băiat deosebit”, a spus Stoica.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la CS Mioveni. În încredere în echipă și în ceea ce vom face și sper ca la finalul sezonului să fim pe primele două locuri”
Raul Hreniuc, CS Mioveni

„Ambiția acestei echipe și obiectivele de aici mă reprezintă și pe mine. Sper să terminăm campionatul în primele echipe și să promovăm!”
Ștefan Efros, CS Mioveni

CS Mioveni, ocupanta locului 2 în Liga 2 după 21 de etape, poziție direct promovabilă, joacă primul meci oficial din 2020 sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 12).

Pe aceeași temă