CS Mioveni e acuzat de lipsă de seriozitate de Piscanu: „Mi-a oferit un contract mult mai mic decât ce stabilisem.” Mijlocașul și-a găsit o nouă echipă

CS Mioveni e acuzat de lipsă de seriozitate de Piscanu:

Mijlocașul central Cosmin Piscanu (20 ani) a semnat în weekend un contract cu una dintre marile favorite la promovarea în Liga 2, club care îl va deține pe jucător în coproprietate cu CSM Râmnicu Vâlcea, fosta sa echipă.

Lansat la juniorii de la FC Argeș, Piscanu a petrecut apoi trei ani și jumătate în Zăvoi, la CSM Râmnicu Vâlcea, iar în această iarnă s-a pregătit timp de câteva săptămâni cu CS Mioveni, alături de care a fost în cantonament la Cheile Grădiștei. Deși se părea că va rămâne la argeșeni, jucătorul a ajuns până la urmă la SCM Pitești, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3.

„Mă înțelesesem inițial cu Mioveniul, am stat acolo o lună în pregătiri, dar, ulterior, clubul nu a dat dovadă de seriozitate și mi-a oferit un contract mult mai mic decât ce stabilisem. Pentru a rămâne să joc la Mioveni, eu am refuzat în acea perioadă discuțiile cu Chindia și Afumați! Când am văzut că nu sunt serioși, am decis să plec de acolo, acum văd că au declarat despre mine că am fost în probe”, a explicat Cosmin Piscanu pentru Liga2.ro.

După ce a plecat de la antrenamentele Mioveniului, mijlocașul a fost curtat în ultimele zile de SCM Pitești și Metalul Reșița, dar a ales să rămână acasă și să joace la liderul Seriei a 3-a, echipă ca și promovată în eșalonul secund. „Le mulțumesc conducătorilor de la SCM Pitești și antrenorului Dică pentru încrederea care mi-o acordă. SCM a fost foarte corectă cu mine, nu cum a fost Mioveniul. De asemenea, îi mulțumesc și lui Cătălin Rufă, care a vrut să mă ajute acum, pe ultima sută de metri. La SCM este un proiect frumos, sunt acasă și sunt convins că din vară vom fi în eșalonul secund”, a mai declarat mijlocașul.

În prima parte a acestui sezon, Cosmin Piscanu a evoluat în 15 partide pentru CSM Râmnicu Vâlcea în Liga a 2-a.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă