CS Mioveni a făcut primele două transferuri și anunță ce jucători își mai dorește pentru „o clasare în primele 6”

CS Mioveni a făcut primele două transferuri** și anunță ce jucători își mai dorește pentru

La reunirea de la începutul săptămânii, de la stadionul Orășenesc, a echipei CS Mioveni a participat și președintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu. Oficialul argeșenilor a vorbit cu jucătorii în vestiar, explicându-le care sunt așteptările conducerii de la ei în partea a doua a campionatului. O clasare în primele șase locuri este obiectivul trasat de șefi jucătorilor.

„Programul pentru această iarnă este deja conturat, iar după o perioadă de antrenamente aici, la Mioveni, se va merge în cantonament la Mogoșoaia. În plus, până la începerea campionatului, vom juca mai multe amicale. Eu doresc ca această perioadă din retur să fie mult mai bună decât cea din tur. Ne dorim o clasare în primele șase echipe la finalul campionatului, asta ținând cont că echipa noastră este în plină reconstrucție”, a spus Olteanu.

Președintele Mioveniului vrea patru transferuri în această iarnă. „După cum se știe, în vară s-a renunțat la mulți jucători, iar acum vor pleca doi-trei, poate patru. Deja doi au plecat. În schimb, vor veni trei-patru jucători pe posturile descoperite. Sper ca echipa să se pregătească bine, iar la începutul campionatului, să atingă vârful de formă. Sper ca banca tehnică să pregătească echipa foarte bine în această perioadă și pentru ca să arătăm mai bine ca în tur, și mă refer aici la partea tehnico-tactică. Am încredere în băieți că vor strânge rândurile, vom forma o familie, și rezultatele vor apărea. Avem deja două plecări, cum spuneam, Andor și Ichim. S-ar mai putea să plece încă doi. Ne trebuie în schimb mijlocaș central, fundaș central, atacant. În următoarele zile, aceștia vor veni. Obiectivul nostru este acum ca să ajungem în urma meciurilor din partea a doua a campionatului în primele șase locuri din clasament”, a mai declarat Olteanu la primul antrenament din 2018.

Roșu: „Avem nevoie de doi atacanți!”

Dacă la capitolul despărțiri până acum sunt incluși mijlocașul Cristian Andor, ajuns la Petrolul, și fundașul Alexandru Ichim, la cel al achizițiilor sunt trecuți tot doi jucători. Fundașul Florin Ilie și mijlocașul Alexandru Neagu, ambii făcând parte ultima dată din lotul echipei ASA Târgu Mureș, sunt transferurile realizate până acum de CS Mioveni.

Antrenorul Laurențiu Roșu și-ar mai dori doi atacanți și a explicat situația jucătorilor care în finalul anului 2017 erau accidentați. „Se știe că a plecat Andor și vom mai vedea cine va mai pleca. Iar la veniri era clar că trebuie să aducem jucători pe posturile de unde au plecat ceilalți. Ne trebuie un fundaș central, un mijlocaș central și doi atacanți, fie un vârf și un jucător în spatele vârfului sau două vârfuri. Majoritatea jucătorilor care au fost accidentați la finalul sezonului trecut au revenit acum. Eduard Stoica este singurul care încă nu este refăcut complet, așa că, deocamdată, face antrenamente separat. Ciprian Negoiță este și el indisponibil momentan din cauză că s-a îmbolnăvit. În rest, Gugu mai avea de rezolvat niște probleme… deocamdată nu știu situația lui”, a spus Laurențiu Roșu.

Fostul stelist a fost mulțumit de elevii săi după prima ședință de pregătire, declarând că i-a văzut cu chef de antrenamente și dornici să facă o pregătire bună în această iarnă pentru a putea urca în clasament.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă