Cristian Todea ar putea reveni în Liga I

Liga2.ro 31 Jan. 2009, 12:41 Bursa transferurilor
Cristian Todea ar putea reveni în Liga I

Declarat în cursul zilei de joi liber de contractul cu UTA, care oricum expira în vara acestui an, căpitanul formației arădene s-ar putea întoarce în Liga I.

Cristi Todea are posibilitatea de-a ajunge la Gaz Metan Mediaș, club care s-a interesat de serviciile sale, dar care a așteptat ca mijlocașul să devină liber de contract. O altă variantă pentru Todea ar fi clubul maghiar de primă ligă, Nyiregyhaza Spartacus, la care mai evoluează un alt ex-utist, Bogdan Apostu. Deocamdată, discuțiile nu sunt concretizate, Cristi Todea urmând să ia o decizie în următoarele zile.

„Este adevărat că nu duc lipsă de oferte. Am fost contactat de două cluburi din Liga I, Bistrița și Gaz Metan. Deocamdată nu pot semna cu niciuna, deoarece nu știu dacă UTA va face apel la decizia luată la FRF prin care am devenit liber de contract”, a declarat pentru Observator arădean Cristian Todea.

Acesta recunoaște că ar avea posibilitatea de a se reîntoarce în Italia, dar preferă să „prindă” un contract în România. „Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla”, a concluzionat căpitanul Bătrânei Doamne.

După cum se cunoaște, Ionuț Chirilă le-a comunicat fotbaliștilor că, dacă și-au găsit echipe și au fost declarați liberi de contract, clubul nu le va face probleme printr-un memoriu la Comisia de Apel.

„Pentru ce să mai cheltuim bani, deoarece nu vom avea câștig de cauză din moment ce nu le-am plătit salariile jucătorilor”, a spus încă antrenorul echipei UTA. Altfel, să mai spunem că, și în condițiile în care situația financiară de la UTA s-ar rezolva, este greu de crezut că Todea va mai putea lucra cu Chirilă.

Articol scris de Daniel BERAR

Liga2.ro 31 Jan. 2009, 12:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă