ASU Politehnica și-a luat un fundaș central U21 de la Gaz Metan. Alb-violeții au ajuns la șase transferuri

ASU Politehnica și-a luat un fundaș central U21 de la Gaz Metan.** Alb-violeții au ajuns la șase transferuri

ASU Poli Timișoara și-a adus și un fundaș central după ce a legitimat mai mulți mijlocași centrali. Este vorba de Tamas Szasz, un transfer în linia celor de până acum, care în retur a jucat în Liga a 3-a. Noul transfer este jucător care se încadrează la categoria Under 21.

Szasz are 20 de ani și măsoară 1,87 metri, iar ca junior a evoluat la FC Junior Târgu Mureș, Speranța Târgu Mureș și ACS Miercurea Nirajului. În 2016 a ajuns la ASA Târgu Mureș, pe atunci în prima ligă, și a jucat pentru ardeleni în trei meciuri de Liga 1. În toamna anului trecut, Tamaș Szasz a ajuns la Olimpia Satu Mare, pentru care a jucat în șapte meciuri. Apoi, a semnat cu Gaz Metan Mediaș, iar în retur a trecut la echipa lor a doua, în Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

Pe postul său, ASU Poli îi mai are pe experimentații Dănuț Bilia și Ioan Mera.

Șase transferuri, deocamdată niciun fundaș lateral

Vara aceasta, ASU Poli i-a adus pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea și i-a împrumutat de la Viitorul pe Rareș Murariu și Raul Vidrișan. Sub contract mai sunt Bilia, Mera, Adrian Poparadu, Alin Ignea, Ionuț Ciadă, Răvazn Ghinescu, Marvin Schieb și Ionuț Plămadă.

Cosmin Petruescu mai are nevoie de un portar, de fundași laterali (nu este niciunu în lot acum), mijlocași laterali și cel mai probabil, și un atacant.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Pe aceeași temă