A „explodat” în acest sezon, iar cluburile din Liga 1 l-au trecut pe lista de achiziții. Pandurii și-ar putea pierde în curând golgheterul. „Sper să fac acest pas cât mai curând”

Evoluțiile foarte bune din acest sezon ale mijlocașului golgheter al echipei Pandurii, Daniel Pîrvulescu (21 de ani), au trezit interesul mai multor cluburi, atât de liga secundă, cât și din prima ligă. Jucătorul crescut de clubul de pe Jiu a marcat opt goluri în primele 11 etape, fiind la egalitate cu Vlad Rusu (Energeticianul) și Cristian Cherchez (Chindia), într-un clasament al marcatorilor din Liga 2 condus de Adrian Voicu, atacantul celor de la Daco-Getica București, cu 9 goluri.

Pîrvulescu, jucător promovat de la echipa secundă a gorjenilor odată cu retrogradarea din prima ligă și apariția problemelor financiare, a „explodat” în acest sezon și a atras atenția unor cluburi de Liga 1. Sursele Liga2.ro spun că printre echipele care și-l doresc pe mijlocașul de la Pandurii se numără Dinamo și Gaz Metan.

„Știu că sunt ceva zvonuri despre anumite echipe care au pus ochii pe mine. Mă bucur enorm că toată lumea vorbește foarte frumos despre mine și munca mea. Vă dați seama că este visul oricărui jucător să ajungă în prima ligă. Sper să fac acest pas cât mai curând, dar, momentan, sunt la Pandurii și voi da totul pentru echipa care m-a crescut”, a declarat, pentru Liga2.ro, Pîrvulescu.

Fotbalistul de 21 de ani recunoaște că antrenorul Adrian Bogoi este cel care reușește să-i motiveze de la meci la meci și pune rezultatele bune pe seama comunicării pe care jucătorii o au cu „profesorul” lor. „Domnul Bogoi este mai mult decât un antrenor, se vede că ține la noi ca la copiii lui. Dumnealui este cel care ne motivează pe toți și ne-a făcut să ne stea capul la fotbal și la ceea ce înseamnă această echipă. Avem o relație foarte bună, lucrăm de mult timp împreună”, a mai spus Daniel Pîrvulescu.

După un start bun de sezon, în ultimele două etape Pandurii a pierdut, înregistrând, totodată, și primul eșec pe teren propriu în acest campionat. Astăzi, de la ora 16:00, primește vizita liderului Sportul Snagov, pe care vrea să-l învingă. După 11 etape desfășurate în acest sezon, Pandurii ocupă locul 9, cu 18 puncte, la șașe puncte în spatele echipelor clasate pe locurile 2 și 3, Clinceni, respectiv Argeș.

Daniel Nicolae Pîrvulescu a jucat ca titular în toate cele 11 meciuri ale acestui sezon al Ligii 2 și a marcat 8 goluri, fiind golgheterul echipei, urmat îndeaproape de George Tudoran (7 goluri). În ediția trecută a campionatului eșalonului secund, mijlocașul a fost utilizat în 28 de meciuri și a marcat un singur gol.

Articol scris de Gabriel Valentin PĂ‚TRU

Pe aceeași temă