Mioveniul promite că joacă la victorie cu Gaz Metan după ce i-a făcut viața grea UTA-ei. Eftimie: „Să nu aveți nicio îndoială”

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 12:29 Campionat

CS Mioveni a fost o nucă tare pentru UTA la penultima etapă a play-off-ului ligii secunde. Argeșenii au pus probleme în special în startul partidei și au rămas în joc până la ultimul fluier al arbitrului, atunci când au fost nevoiți să se vadă învinși cu 1-0.

„A fost un joc frumos pentru public. Noi nu aveam o miză deosebită în acest meci, decât să jucăm bine. Am avut o primă repriză bună, am avut ocazii de a marca. Am ratat și de obicei așa se întâmplă în fotbal, adversarul te taxează. Jucătorii și-au dorit, au făcut un meci bun astăzi, sunt mulțumit de evoluția lor. Dar, meritele merg către echipa adversă, pe care o felicit pentru victorie”, a spus Iordan Eftimie la puține minute de la încheierea confruntării de pe „Motorul”.

Runda viitoare, Mioveniul o găzduiește pe Gaz Metan Mediaș, iar în cazul unei victorii, coroborate cu un succes al arădenilor sub Tâmpa, ar putea ajuta-o pe UTA să promoveze direct. „Vom juca la victorie cu Mediașul, să nu aveți această îndoială”, a mai ținut să puncteze tehnicianul „galben-verzilor”.

Ca și Nicu Croitoru joi, Eftimie a ținut să remarce un lucru: „Păcat de publicul din Arad, căci sunt câțiva pătimași lângă băncile de rezervă care ne-au înjurat din primul minut până la final”.

În minutele de prelungire, spiritele la nivelul celor două bănci de rezervă s-au inflamat, Roland Nagy fiind foarte nervos și greu de stăpânit de colegii săi. „Domnul profesor m-a ironizat puțin și de acolo a ieșit ce a ieșit. Am avut și eu o reacție ce nu mă caracterizează, dar e o încărcătură ce se acumulează și la mine și la suporterii pătimași”, a menționat antrenorul „alb-roșiilor”. „Nu a fost mare lucru, un simplu moment de tensiune, nu vreau să mai ating acest subiect. S-a iscat un mic conflict, ne-a înjurat cineva de acolo, dar a trecut”, a completat Eftimie.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă