Ciucă a devenit istorie pentru UTA. „Bătrâna Doamnă” s-a despărțit de încă un jucător pe care îl adusese pentru a promova

Ziua și rezilierea de contract la UTA. Conducerea clubului arădean a ajuns, astăzi, la un acord de despărțire amiabilă cu Mădălin Ciucă, jucător pe care îl aducea în vară pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivului promovării.

„Clubul UTA și jucătorul Mădălin Ciucă au ajuns, pe cale amiabilă, la înțelegere de încheiere a colaborării”, e scurtul anunț al despărțirii dintre UTA și Ciucă, postat de club pe site-ul oficial.

Tras pe linie moartă și trimis să se antreneze cu echipa secundă de la începutul lunii noiembrie, după ce conducerea clubului a decis să-l pedepsească, alături de Branko Grahovac, Alin Buleică și Sorin Strătilă, pentru că a sărbătorit peste program de ziua sa, Ciucă a ajuns, în cele din urmă, la un acord de reziliere cu UTA.

Fundașul de 35 de ani este al nouălea jucător care și-a reziliat contractul cu arădenii în această iarnă, după Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Daniel Florea, Cristian Scutaru, Paul Păcurar, Tomas Å vedkauskas și Hanson Boakai.

Dintre petrecăreții enumerați mai sus, doar Alin Buleică încă mai este legat contractual de UTA și refuză condițiile de despărțire amiabilă. Branko Grahovac și Sorin Strătilă au plecat de la „Bătrâna Doamnă” încă din timpul primei părți a sezonului.

13 meciuri, toate ca titular, și 1 gol sunt cifrele lui Mădălin Ciucă la UTA. După remiza cu Ripensia, 1-1 la Timișoara, din 8 noiembrie 2017, fundașul a fost exclus din lotul primei echipei

Pe aceeași temă