Cade transferul lui Ioniță la Astra? O echipă din Bundesliga a trimis o ofertă superioară financiar

Cade transferul lui Ioniță la Astra?** O echipă din Bundesliga a trimis o ofertă superioară financiar

Trecerea lui Alexandru Ioniță (19 ani) la Astra Giurgiu nu este încă finalizată pentru că patronul Rapidului nu a semnat actele de transfer. Astfel, jucătorul  și-a pus semnătura pe contractul cu liderul campionatului, dar acesta nu poate intra în vigoare până când nu va exista și acordul scris al giuleștenilor.

„Încă nu am semnat toate actele, dar în zilele următoare totul se va perfecta”, a declarat Adrian Zamfir pentru www.liga2.ro. Dacă totul va fi în regulă, Astra va plăti 700.000 de euro pentru 50% din jucător, care va fi deținut în coproprietate cu Rapid. Ioniță ar urma să rămână la Rapid cel puțin până la vară, iar dacă giurgiuvenii nu vor câștiga campionatul este posibil ca fotbalistul să mai joace un an în Giulești.

1.000.000 de euro din Bundesliga

Deși Alexandru Ioniță s-a înțeles cu Astra Giurgiu, pe adresa Rapidului a sosit recent o ofertă de la un club important din Bundesliga. Gruparea germană este pregătită să plătească un milion de euro pentru a-l transfera pe Ioniță, dar și un salariu de 10.000 de euro pe lună plus un bonus consistent la semnătură.

În plus, germanii sunt dispuși să-l lase pe jucător până în vară să joace în Giulești, ca să ajute echipa să promoveze în Liga I.
 
6 goluri a marcat Alexandru Ioniță pentru Rapid

17 partide a evoluat Alexandru Ioniță în tricoul Rapidului în acest sezon

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă