Briceag, în atenția Craiovei. Fundașul vrea să continue la CSM: „Voi discuta prelungirea contractului”

Briceag, în atenția Craiovei.** Fundașul vrea să continue la CSM:

UPDATE: Marius Briceag spune că este prea târziu pentru un transfer, acum, când Liga 1 stă să înceapă.

„Eu am spus, nu mai plec acum, rămân la Vâlcea, am contract încă un an și zilele viitoare voi discuta prelungirea contractului. Nu știu de nicio ofertă de la Craiova, nu am discutat cu nimeni de acolo, eu am avut alte oferte” a spus Briceag.


Conducerea nou-promovatei în Liga 1, CS U Craiova, și-a manifestat și ea interesul pentru fundașul stânga al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Marius Briceag (22 ani). 

„Ne-au sunat cei de la Craiova să ne întrebe dacă suntem dispuși să îl transferăm pe Briceag, am răspuns că oricare jucător este de vânzare pentru un preț corect. Deocamdată, însă, Craiova nu ne-a făcut nicio ofertă concretă, eu cred că Marius va continua la noi” a spus președintele clubului din Zăvoi, Bogdan Medrea.

În această vară, conducătorii echipei oltene au mai avut două oferte pentru Briceag, ambele în sumă de 50 mii euro, plus un procent la eventuală revânzare, venite de la Dinamo și Petrolul, care însă au fost respinse.

CS U a dovedit în ultimul timp că este un club cu o forță financiară impresionantă, astfel încât, dacă interesul pentru jucător este unul real, este de așteptat ca cele două cluburi oltene, rivale sezonul trecut la promovare, să ajungă la un acord pentru transferul fundașului de bandă stângă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă