Bogdan Medrea va fi comemorat marți la Măciuca: „Împreună cu Bodi am reușit cele mai mari performanțe pentru județul Vâlcea din ultimii 10 ani”

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 13 Aug. 2017, 17:56 Special
Bogdan Medrea va fi comemorat marți la Măciuca:**

A doua ediție a turneului memorial „Bogdan Medrea” la fotbal se va disputa marți, 15 august, la Măciuca, acolo unde se sărbătoresc și zilele comunei. Turneul este organizat în memoria fostului președinte al cluburilor Damila și CSM, Bogdan Medrea, care s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate, la doar 44 de ani.  În amintirea sa, stadionul din Măciuca a luat de anul trecut denumirea de Stadionul „Bogdan Medrea”.

La competiție vor fi prezente patru echipe de seniori care activează la județ: Viitorul Valea Mare, Oltețul Bălcești, Chimia Rm. Vâlcea și Damila Măciuca. La echipa Damilei vor juca fotbaliștii care au contribuit la promovarea echipei din Liga a IV-a în Liga a III-a, dar și alți jucători care au mai trecut pe la echipă: Adi Popa, Dorin Rădoi, Adi Albinaru, Ovidiu Popescu, Ciprian Popescu, Adrian Codin, Lucian Munteanu. 

Organizatorul evenimentului este Lucian  Munteanu, fostul manager al cluburilor Damila și CSM, iar sponsor este SC Damila SA. „Bodi, prietenul și colegul nostru ne va veghea mereu din din lumea oamenilor buni! Este a doilea an când ne reunim în memoria lui, de obicei organizam împreună evenimentul de Sfânta Maria, la Măciuca. Avem atâtea amintiri, au venit la Măciuca echipe ca Dinamo, Rapid…Împreună cu Bodi am reușit cele mai mari performanțe pentru județul Vâlcea din ultimii 10 ani, promovări consecutive din Liga a IV-a până în Liga a II-a și de două ori am fost atât de aprope de Liga I!” a rememorat Lucian Munteanu, unul din prietenii de suflet ai regretatului Bogdan Medrea.

Cu ocazia evenimentului de la Măciuca, la stadion va fi și familia lui Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 13 Aug. 2017, 17:56 Special
Pe aceeași temă