A venit ziua revanșei! Brăila vrea să elimine Craiova din Cupa României. „Ne vom lupta ca să realizăm o surpriză a acestei faze”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 11:52 Cupa
A venit ziua revanșei! Brăila vrea să elimine Craiova din Cupa României.**

Astăzi, de la ora 17:30, în faza optimilor de finală ale Cupei României, Dacia Unirea va juca în compania echipei CS Universitatea Craiova. Va fi o reeditare a finalei din 6 iunie 1993, având în vedere duelul dintre cele două echipe ale orașelor Brăila și Craiova. Accederea în finala derulată în urmă cu 23 de ani a fost cea mai mare performanță a fotbalului brăilean, una despre care iubitorii sportului rege din orașul de la Dunăre își aduc aminte că rezultatul finalei a fost influențat de arbitrul de centru, Mircea Salomir. Dacia Unirea a ajuns ieri la Buzău cu întreg efectivul de jucători și a făcut antrenamentul oficial la lumina reflectoarelor.

În altă ordine de idei, clubul a trimis invitații tuturor jucătorilor din perioada de aur a fotbalului brăilean, cărora le asigură transportul și intrarea la meci, de asemenea le-a oferit transport gratuit și suporterilor care și-au procurat bilete. Autocarele cu fostele glorii ale fotbalului brăilean și cu suporterii pleacă spre Buzău astăzi, la ora 15:00, de la Stadionul Municipal.

„Din punctul nostru de vedere, clubul Universitatea Craiova merită tot respectul pentru că, în condițiile de astăzi, reușește să facă performanță. Dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom lupta în teren ca să realizăm o surpriză a acestei faze a Cupei României. Păcat că acest joc nu se dispută pe Municipal, dar am mai discutat despre acest subiect și nu mai are niciun rost să-l readucem în prim plan. La Buzău ne dorim în primul rând să oferim un spectacol plăcut, să ne ridicăm la înălțimea valorică a adversarei și, de ce nu, să accedem în faza următoare a competiției”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

Meciul dintre Dacia Unirea Brăila și CS Universitatea Craiova, ce contează pentru faza optimilor de finală ale Cupei României, e programat să se dispute astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul Gloria din Buzău.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 11:52 Cupa
Pe aceeași temă