Au plecat 22 și au ajuns 24! Ultimele două achiziții ale Olimpiei

Au plecat 22 și au ajuns 24!** Ultimele două achiziții ale Olimpiei

Dacă spre București s-a plecat cu 22 de jucători, în Cipru delegația grupării Olimpia Satu Mare a zburat cu 24 de jucători. Lotul lui Bogdan Andone nu s-a mărit prin aducerea lui Mihai Dina și Cristian Munteanu, atacant și fundaș cu care conducerea clubului ajunsese la un acord, însă la care mai apoi a renunțat, ci a unul al fundaș, respectiv mijlocaș. Satu Mare online scrie că alături de Olimpia, în cantonamentul din Cipru, au plecat și Cristian Daminuță (26 ani) și Octavian Ursu (22 ani).

Conducerea Olimpiei a bătut palma cu Daminuță și Ursu, astfel că cei doi jucători au urcat în avion alături de ceilalți componenți ai lotului sătmărean.

Daminuță revine astfel la o echipă românească după ce în prima parte a sezonului a evoluat în Liga a 2-a din Israel, la Ironi Nir Ramat HaSharon FC, pentru care a bifat doar șase prezențe pe teren. În cariera sa, Daminuță a mai trecut pe la cluburile Poli Timișoara, Inter Milano, Modena, Dinamo II, Dinamo, ACS Milan, L’Aquila Calcio, FC tiraspol, ACS Poli, Viitorul, FCM Baia Mare.

În privința lui Ursu, și acesta revine în Liga 2. Mijlocașul originar din Mediaș a evoluat foarte rar în prima parte a sezonului pentru ASA Târgu Mureș, bifând doar patru jocuri în Liga 1. În cariera sa, Octavian Ursu a mai evoluat pentru „U” Cluj, Unirea Slobozia, ACS Berceni și CS Mioveni.

Foto: Satu Mare online

Pe aceeași temă