„Și-a bătut pur și simplu joc de noi și este lipsit de caracter!” Dina îi dă replica președintelui Olimpiei și dezvăluie de ce el și Munteanu nu au mai semnat

După ce președintele Olimpiei Satu Mare, Attila Karda, a declarat că Mihai Dina și Cristian Munteanu, ultima dată jucători la CSM Râmnicu Vâlcea, au avut pretenții salariale peste posibilitățile clubului, fostul atacant al Universității Craiova a luat foc.

Mihai Dina (31 ani) a ținut să lămărească felul în care au decurs discuțiile între el și Olimpia Satu Mare și l-a acuzat pe președintele Attila Karda de lipsă de caracter.

„Eu și Cristi Munteanu am primit pe mail oferte de la Satu Mare și am decis să mergem acolo, eu mi-am întrerupt negocierile pe care le avea cu un club din Cipru. După două-trei zile petrecute la Olimpia, președintele ne-a spus că au pierdut o parte din finanțare, nu ne mai poate oferi salariile inițiale și ne-a făcut o ofertă mai mică. Eu și Cristi nu am mers la Olimpia pentru bani, ci în special pentru antrenorul Bogdan Andone, plus că ne doream să ne batem la promovare, așa că am acceptat și a doua propunere, ca să fie bine pentru club. Însă, după ce am acceptat a doua propunere, președintele de la Satu Mare ne-a anunțat că s-a răzgândit și nu ne mai dorește la echipă! Eu și Cristi Munteanu avem împreună 500 de meciuri în Liga 1, consider că acest președinte și-a bătut pur și simplu joc de noi și este lipsit de caracter! La Olimpia este o debandadă totală”, a declarat Mihai Dina pentru Liga2.ro.

„Noi avem un plafon salarial pe care nu-l putem depăși. Cei doi sunt jucători valoroși, dar pretențiile lor sunt peste ce poate oferi Olimpia în momentul de față. Dar rămân în continuare în atenția noastră”, a spus Attila Karda la conferința de presă susținută joi.

Altfel, Mihai Dina a evoluat în tur în 13 meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, reușind să înscrie și cinci goluri. Atacantul regretă dispariția echipei din Zăvoi, acolo unde s-a simțit bine. „Îmi pare foarte rău că s-a desființat CSM Râmnicu Vâlcea, m-am simțit bine acolo. La Vâlcea au fost oameni de cuvânt, au fost condiții decente, salariile au fost plătite la zi, chiar dacă au fost unele micuțe. Nu mă așteptam să se ajungă la dispariția CSM-ului”, a mai spus Mihai Dina.

22 de jucători pentru stagiul din Cipru

În altă ordine de idei, după ce ieri a plecat cu trenul din Satu Mare către București, delegația Olimpiei a decolat astăzi spre Larnaca, în Cipru, acolo unde se vor pregăti în următoarele 15 zile. Din lotul selectat de antrenorul Bogdan Andone fac parte 22 de jucători, în plus, în stagiul din Insula Afroditei merg și secunzii Gabriel Vochin și Mihai Ștețca, kinetoterapeutul Tudor Gherman și președintele Attila Karda.

Lotul Olimpiei pentru cantonamentul din Cipru:

portari: Anca-Trip Iulian, Marius Șuta, Bogdan Dascălu;
fundași: Mihai Onicaș, Cosmin Iuhas, Florin Mureșan, Valter Heil, Ciprian Duruș, Adrian Ciul;
mijlocași: Robert Villand, Romario Rus, Silviu Pană, Raul Krausz, Vasile Pop, George Tudoran, Carlo Erdei, Adrian Voicu, Cristian Bucur;
atacanți: Bogdan Faur, Cosmin Bura, Toni Kanaloș, Andrei Ludușan.

În acest stagiul de pregătire, Olimpia va susține cel puțin cinci meciuri amicale, însă până acum doar trei au fost stabilite: cu Ypsonas, echipă de liga a 3-a din Cipru (30 ianuarie), cu Steaua Roșie Belgrad (2 februarie) și cu Spartak Moscova B (4 februarie).

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă