Acuzat de lipsă de caracter, președintele Olimpiei îi răspunde lui Mihai Dina: „A făcut un antrenament după care a stat trei zile bolnav, iar a patra zi savura un șpriț de vin”

Acuzat de lipsă de caracter de atacantul Mihai Dina (31 ani), președintele Olimpiei Satu Mare, Attila Karda, nu a rămas fără reacție. Aflat în cantonament cu echipa în Cipru, conducătorul clubului din Satu Mare i-a răspuns fostului jucător al CSM Râmnicu Vâlcea, pe care l-a ofertat și apoi i-a transmis că nu-l mai dorește, conform spuselor lui Dina.

„Decizia de a nu face parte din lot nu a fost a mea… nu aș vrea să dau replica unui jucător care pe unde a trecut a făcut tam-tam. Nu înțeleg de ce vorbește la plural mereu și aș vrea spun că programul echipei a fost stabilit de antrenor. A sosit sâmbătă, când antrenamentele începeau miercuri, a făcut un antrenament după care a stat trei zile bolnav, iar a patra zi savura un șpriț de vin la un restaurant din centrul orașului! Aici se vrea performanță, iar pentru acest lucru noi facem eforturi. Nu tolerez asemenea lucruri, așa cum nu voi accepta ca un jucător care nu a fost păstrat în lot să vorbească despre caracterul meu și clubul pe care îl conduc! Dacă e așa debandadă mare la Olimpia, de ce acceptase oferta… mă întreb și eu?! Și mă opresc aici pentru că nu aș vrea să continui polemica cu acest jucator… Îi doresc mult succes în continuare”, a fost replica lui Karda acordată prin intermediul site-ului gazetanord-vest.ro.

Mihai Dina spusese, la finalul săptămânii trecute, că a întrerupt negocierile cu un club din Cipru pentru a veni la Olimpia, ca apoi sătmărenii să-i ofere un contract mai mic decât îi propuseseră inițial și ulterior să-l anunțe că nu mai e dorit. Atacantul a declarat că acceptase să vină la echipa din Liga 2 pentru antrenorul Bogdan Andone, o declarație care acum se bate cap în cap cu cea a președintelui Attila Karda, care spune că antrenorul e cel care a stabilit lotul pentru cantonamentul din Cipru.

„Eu și Cristi Munteanu am primit pe mail oferte de la Satu Mare și am decis să mergem acolo, eu mi-am întrerupt negocierile pe care le avea cu un club din Cipru. După două-trei zile petrecute la Olimpia, președintele ne-a spus că au pierdut o parte din finanțare, nu ne mai poate oferi salariile inițiale și ne-a făcut o ofertă mai mică. Eu și Cristi nu am mers la Olimpia pentru bani, ci în special pentru antrenorul Bogdan Andone, plus că ne doream să ne batem la promovare, așa că am acceptat și a doua propunere, ca să fie bine pentru club. Însă, după ce am acceptat a doua propunere, președintele de la Satu Mare ne-a anunțat că s-a răzgândit și nu ne mai dorește la echipă! Eu și Cristi Munteanu avem împreună 500 de meciuri în Liga 1, consider că acest președinte și-a bătut pur și simplu joc de noi și este lipsit de caracter! La Olimpia este o debandadă totală”, a declarat Mihai Dina pentru Liga2.ro.

Între timp, Mihai Dina și Cristian Munteanu au fost ofertați de Cătălin Rufă și ar putea evolua în partea a doua a sezonului la Metalul Reșița.

Pe aceeași temă