Bilete mai ieftine la Chindia! Condiția pusă suporterilor pentru a avea acces gratuit la meciul cu Petrolul, din Cupa României

Bogdan ISTRATE 25 Oct. 2023, 11:07 Liga 2
Bilete mai ieftine la Chindia! Condiția pusă suporterilor pentru a avea acces gratuit la meciul cu Petrolul, din Cupa României

Noua conducere a Chindiei a decis să scadă prețurile biletelor la meciul din campionat cu CSM Reșița, contând pentru etapa a 11-a, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Eugen Popescu”.

În plus, clubul oferă și un bonus spectatorilor care vin la meciul cu Reșița: au acces gratuit la partida din Cupa României cu Petrolul, stabilită pentru marți, de la ora 18:00, tot la Târgoviște. Condiția este să își păstreze biletul de la jocul din campionat.

În cazul în care spectatorii preferă să urmărească Chindia doar contra Petrolului vor plăti aceeași sumă ca și cum ar fi văzut și jocul cu Reșița

Bilete mai ieftine la Chindia – CSM Reșița

Tichetele pentru meciul cu CSM Reșița, puse deja în vânzare, deocamdată doar online, costă între 10 lei, la Tribuna a 2-a, cu reducerea aferentă pentru pensionari și elevi cu vârsta mai mare de 14 ani, și 40 de lei, în sectorul central al Tribunei 1.

Vorbim despre o reducere destul de consistentă față de tarifele fixate la începutul sezonului, când sub președinția lui Andrei Cordoș fuseseră operate cele mai scumpe bilete din toată Liga 2, până la 60 de lei pe meci, indiferent de numele adversarului sau de programarea meciului.

Nu este clar ce se va întâmpla cu abonații, care au plătit și peste 900 lei pentru un loc la tribuna acoperită, dacă vor fi sau nu compensați în vreun fel, câtă vreme biletele au scăzut și cu 40-50 la sută.

Gratis cu Petrolul, pentru cine vine cu Reșița

O altă mutare interesantă a celor de la Chindia vizează accesul spectatorilor la jocul de Cupa României cu Petrolul, programat tot pe ”Eugen Popescu”, dar în ziua de marți, 31 octombrie, de la ora 18:00, în nocturnă.

Intrarea va fi gratuită pentru cei care își păstrează biletul de la meciul cu CSM Reșița. Suporterii care vor să vadă doar jocul cu Petrolul vor plăti aceeași sumă de bani ca cei care au achitat și înaintea partidei cu CSM Reșița și au asistat și la acest meci din campionat.

Până la ora redactării acestui material, Chindia nu a făcut vreo referire la programul caselor de bilete nici măcar pentru meciul cu CSM Reșița, de care o mai despart doar trei zile. Tichetele pot fi achiziționate doar online, de pe site-ul bilete.ro.

Chindia a coborât pe locul 13 în Liga 2, Miriuță rezistă!

Chindia a ajuns pe locul 13 după încheierea etapei a 10-a a Ligii 2, cea care a făcut trecerea în partea secundă a sezonului regular. Echipa din Târgoviște este în cădere două poziții față de cum se afla la momentul startului etapei,

Trupa antrenată de Vasile Miriuță are 11 puncte acumulate și speră să recupereze cumva cele două puncte pierdute în urma litigiului cu fostul său portar Cătălin Căbuz, cu toate că a achitat datoria la cinci zile distanță de la termenul limită. Noul președinte al clubului s-a trezit că trebuia să achite în ziua în care Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dictat sancțiunea, a făcut-o imediat apoi, însă prea târziu, conform regulamentului.

Înaintea deplasării de la Hunedoara, Miriuță opina că echipa sa trebuie să câștige minimum patru din cele șase jocuri, pentru a ocupa o poziție de play-off la finalul anului. Primul meci din respectiva serie a fost pierdut, iar mai departe, în 2023, Chindia are de jucat cu CSM Reșița, Viitorul Pandurii, CS Mioveni, CS Tunari și Concordia Chiajna.

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-coman-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-19289568

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-declaratii-dupa-corvinul-chindia-2-1-in-liga-2-19289554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-depunctata-de-frf-19288910

Bogdan ISTRATE 25 Oct. 2023, 11:07 Liga 2
Pe aceeași temă