ASU Politehnica împrumută încă un timișorean de perspectivă, al cincilea în această vară. A fost trimis în Liga 3

Anda DELIU 02 Sep. 2020, 20:04 Liga 2
ASU Politehnica împrumută încă un timișorean de perspectivă, al cincilea în această vară. A fost trimis în Liga 3

ASU Politehnica pare să prefere tinerii aduși din alte părți vara aceasta, în detrimentul timișorenilor din propria curte sau luați de la LPS Banatul. După ce a împrumutat patru tineri în Timiș, acum l-a trimis și pe Fabio Trip la Șoimii Lipova, tot în Banatul istoric. Trip are 22 de ani și este mijlocaș de bandă. Produs al LPS Banatul, a trecut și pe Centrul Național de Pregătire al FRF.

Fabio Trip a fost aproape de Rapid 

La un moment dat s-a pregătit cu Rapid, a și semnat contractul, dar a revenit la ASU Poli fără a fi legitimat la giuleșteni. Acum, după ce în câteva amicale, Octavian Benga l-a certat de câteva ori pentru cum trata anumite faze, Trip e trimis la Șoimii Lipova, împrumut un an.

”Fabio Trip va fi împrumutat pe un an de zile la CS Șoimii Lipova . Echipa din Liga a III-a, Seria 4, era pe locul 2 în momentul întreruperii sezonului precedent. Pe această cale îi dorim mult succes. Obligatoriu înainte!”, anunță ASU Politehnica.

Tinerele talente, risipite în Liga 3

Vara aceasta, ASU Poli i-a mai împrumutat pe Vlad Bâte, Adrian Lazăr și Răzvan Pițigoi la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar pe Dragoș Coroiu, la CSC Dumbrăvița. De asemenea, grupa de 2003 va juca în bloc pentru Fortuna Becicherecu Mic. Între timp, vara aceasta clubul a adus tineri din alte părți. Alexandru Ionuț Popescu vine din Oltenia, Doru Andrei are părinți timișoreni, dar s-a mutat de ani de zile la București, iar Victor Lolea este reșițean.

Cu ASU Poli au mai semnat și Claudiu Pamfile (23 de ani, fundaș, ex Minaur Baia Mare) și croatul Stjepan Plazonja (22 de ani, atacant, împrumut de la FC Hermannstadt).

 

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și Politehnica Timișoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-considera-nemeritat-egalul-cu-cs-mioveni-pot-sa-spun-ca-suntem-suparati-aspectul-imbucurator-si-surprinzator-pentru-antrenor-privind-jucatorii-poli-19146055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeriile-echipelor-de-fotbal-scrisoare-deschisa-catre-guvern-vor-ca-spectatorii-sa-aiba-acces-din-nou-pe-stadioane-la-meciuri-pentru-suporteri-peluza-este-o-familie-19145901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitii-pe-ultima-suta-de-metri-inainte-de-debutul-in-noul-sezon-de-liga-2-asu-politehnica-a-parafat-oficial-transferurile-a-trei-tineri-19145889

 

 

 

Anda DELIU 02 Sep. 2020, 20:04 Liga 2
Pe aceeași temă